Top 5 producatori de gresie si faianta

Exista multe tipuri diferite de gresie si faianta disponibile astazi pe piata. Cand vine vorba de alegerea tipului potrivit de gresie si faianta pentru casa sau pentru un proiect comercial, este important sa explorezi colectiile producatorilor de top. Aceste marci au o reputatie pentru calitatea mestesugului, durabilitate, eleganta si versatilitatea materialelor in proiecte de toate tipurile, incepand de la decorari interioare in proiecte rezidentiale pana la adevarate opere de arta care se pot crea cu aceste placi de gresie si faianta. Articolul prezinta informatii despre urmatorii producatori de top si colectiile lor spectaculoase de gresie si faianta:

Gresie si faianta
  • Grupul 41zero42
  • Aparici
  • Bisazza
  • Ceramica Vogue
  • Casalgrande Padana

Fiecare dintre aceste branduri ofera o abordare unica in ceea ce priveste designul si fabricarea placilor de gresie si faianta. Daca esti in cautarea unor placi care sa reziste ani de zile, cu modele semnate de designeri internationali, ia in considerare unul dintre acesti producatori renumiti.

Citeste mai departe si descopera cele 5 branduri, recunoscute la nivel mondial, de gresie si faianta de calitate superioara.

Gresie si faianta de la Grupul 41zero42

41zero42 este o companie italiana care s-a nascut din dorinta de a crea ceva diferit. Acest brand a adus o viziune din exteriorul domeniului ceramicii si a demonstrat ca poate crea placi de gresie si faianta cu un stil atipic, nou, proaspat, vibrant. Grupul 41zero42 livreaza promisiunea initiala prin fiecare model de gresie si faianta. Stilul grupului 41zero42 se remarca prin:

  • culori vibrante, dar si neutre
  • elementele industriale si artizanale
  • materiale concepute pentru design minimalist

41zero42 e un brand de placi de gresie si faianta cu o voce contemporana puternica, iar creatiile lor construiesc, asa cum spune si misiunea companiei, o multitudine de limbaje interconectate. Descopera acum colectiile brandului italian 41zero42.

Gresie si faianta de la Aparici

Compania Aparici are reputatia de a produce gresie si faianta de inalta calitate din ceramica si portelan. Compania a inceput sa produca in anii 1940, cand fondatorul, Maximiano Aparici a inceput sa produca manual placi din argila rosie, intr-un mic cuptor din orasul spaniol Alcora.

Orasul era cunoscut inca din secolul al XVI-lea pentru traditia sa in domeniul olaritului. Placile erau fabricate cu aceeasi argila rosie locala care este folosita si astazi. Dupa 20 de ani in care Maximiano Aparici a realizat singur placile, in anul 1961 a fondat compania Ceramicas Aparici impreuna cu sotia sa.

Azi, brandul Aparici isi propune sa ofere calitate care depaseste asteptarile, experti internationali in design, dar si produse sustenabile. Compania exporta gresie si faianta in peste 140 de tari din intreaga lume. Descopera catalogul produselor Aparici.

Gresie si faianta de la Bisazza

Numele Bisazza face istorie inca din anii 1960 si continua sa fie o referinta mondiala in domeniul placilor de gresie si faianta. Bisazza este expresia pura a elegantei si bunului gust italian, potentate de talentul numerosilor designeri de renume international, care semneaza colectiile brandului. Bisazza nu are nevoie de o prezentare in sensul clasic al cuvantului. Oricine observa un spatiu in care s-au folosit placi de gresie si faianta Bisazza recunoaste imediat semnatura calitatii. Stilul acestor placi de gresie si faianta este subtil si puternic simultan. Exploreaza acum colectia de gresie si faianta Bisazza.

Gresie si faianta de la Ceramica Vogue

Ceramica Vogue este o companie italiana care pune inovatia si tehnologia de ultima ora pe primul loc, reusind sa pastreze, in acelasi timp, traditia de zeci de ani in productia de gresie si faianta de calitate superioara. In primele imagini din catalogul Ceramica Vogue vei descoperi faimoasele placi model Subway (placi tip Metrou), dar intregul catalog este spectaculos. Linii simple, curate, accente surprinzatoare, culori bogate si intense...descopera Ceramica Vogue, sau colectia vasta de placi pentru orice tip de proiect, inclusiv placi smaltuite, glazurate si rezistente la inghet pentru pardoseli si pereti.

Gresie si faianta de la Casalgrande Padana

Toate brandurile importante de gresie si faianta din lume acorda o atentie deosebita realizarii de produse sustenabile si ecologice. Compania italiana Casalgrande Padana nu face exceptie si investeste constant in inovatie si dezvoltarea de noi materiale. Colectiile Casalgrande Padana sunt usor de explorat pornind de la efectul dorit. O explozie de culoare, efect de ciment, de piatra, aspect metalic, marmura sau lemn? Exploreaza catalogul Casalgrande Padana si descopera stilul care te reprezinta cel mai bine.

Asa cum se poate observa, Italia si Spania sunt tarile din care provin cei mai renumiti producatori de gresie si faianta. Piese executate impecabil, la nivel de arta, pastrarea traditiei si mestesugului de-a lungul timpului, precum si colaborarile internationale, fac din toate aceste branduri reperele la care priveste intreaga lume in materie de design si calitate superioara. Toate aceste branduri de gresie si faianta pot concura, cu usurinta, pentru locul I in preferintele tale. Din acest motiv, iti propunem sa desemnezi tu brandul preferat de gresie si faianta.

Cand vrei sa creezi la nivelul celor mai buni din lume, exploreaza colectiile producatorilor recomandati mai sus. Cu siguranta vei descoperi in colectiile acestor branduri, gresie si faianta de cea mai buna calitate, din toate stilurile, perfecte pentru proiectul tau rezidential sau comercial.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!