Top 3 stiluri in care sa-ti amenajezi dormitorul pentru a fi mereu la moda

Te-ai plictisit de aspectul actual al dormitorului tau si vrei sa-l schimbi? Te-ai mutat recent intr-o casa noua si nu stii cum sa-ti mobilezi camera in care dormi? Atunci ai ajuns unde trebuie! Probabil ca e una dintre cele mai des intalnite probleme cu care oamenii se confrunta, iar pentru ca achizitia sa merite trebuie sa te gandesti bine inainte si sa te hotarasti ce ti se potriveste cel mai bine atat tie, cat si esteticului restului casei. Urmareste acest articol si afla care sunt cele 3 stiluri in care oamenii obisnuiesc sa-si organizeze dormitorul si alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Stiluri amenajari dormitoare

Iata 3 stiluri pe care le poti aborda in amenajarea dormitorului

1) Stilul modern

In cazul in care esti o persoana careia ii place sa fie in pas cu moda si e mereu la curent cu noile tendinte, atunci stilul modern ti se potriveste perfect. Avand un estetic deosebit si cu totul diferit, fata de cel clasic sau vintage, acesta va schimba cu siguranta aspectul camerei tale. Acest stil este caracterizat de un decor simplu, practic si organizat, dar extrem de primitor si calduros. Culorile intalnite aici sunt cele inspirate din natura sau neutre. Cerceteaza bine piata inainte sa faci aceasta achizitie si schimba atmosfera plictisitoare si comuna din dormitorul tau cu una fresh!

2) Stilul clasic

Esti pasionat de arhitectura, lucruri, povesti si designuri vechi? In cazul acesta, trebuie neaparat sa ai propriul dormitor amenajat in stil clasic. Probabil cel mai aspectuos dintre cele mentionate pana acum, acest tip de estetic te va face sa te simti ca o regina sau un rege dintr-un vechi si impunator castel. Desi a aparut in perioada clasicista, acest stil dainuie si este apreciat chiar si in ziua de azi de foarte multi oameni, pentru ca ofera o nota de eleganta si mister si face trimitere la epocile trecute. Daca te gandesti sa optezi pentru acest decor, cei de la Sofastil.ro au numeroase seturi de mobilier pentru dormitor din care poti alege si pe care le poti introduce cu usurinta in camera ta.

3) Stilul vintage

Daca vrei sa faci o intoarcere in timp in anii '60, iti plac decorurile florale si culorile calde, acest estetic este cel care se pliaza perfect pe nevoile tale. Alte caracteristici definitorii ale stilului vintage sunt tesaturile, dantela si tapiteriile. Orienteaza-te catre unul care sa se potriveasca cu culorile deja prezente in camera respectiva si se incadreaza perfect in spatiul de care dispui, in asa fel incat sa nu arate ingramadit.

Acum cunosti care sunt cele 3 stiluri in care iti poti amenaja dormitorul, fara sa stai cu grija ca poate nu va mai fi la moda vreodata si vei fi nevoit sa cumperi alte elemente decorative. Bineinteles ca exista si alte stiluri pe care le poti aborda, fara sa tii cont de tendinte, insa acest articol are ca scop sa-ti dea cateva idei utile de care poti sa tii si tu cont atunci cand esti in cautarea unui nou set de mobilier pentru dormitor.

Sursa foto: Pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SOBA LEMNE MBS HIT ROSU

Pret: 1323,01 LEI 1050,01 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!