TABURET FIER FORJAT, TAPITERIE PIELE CAMILA, BURDEAUX

680 LEI

TABURET FIER FORJAT, TAPITERIE PIELE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Sunetele reverberante de fier forjat si otel care au semnalizat odata era industriala au devenit acum o chemare pentru un nou trend in designul interior.

Tendintele pentru acest an incep cu nuante reci si sterse, cum ar fi albastrul si griul. Mobilierul are un aspect industrial-chic, iar piesele sunt decorate cu patch-uri de blugi sau material textil decolorat, toate combinate intr-un look fresh, foarte contemporan.

Metalul anilor industriali, "analogici", combinat cu lemnul natural, devine "must have" in spatii cu uz comercial (pub-uri, cluburi, baruri, restaurante) si functioneaza atat in decoruri traditionale cat si contemporane. Lemnul de sheesham vechi, reconditionat din hambare, lambriuri sau podele, pielea de camila si materialele textile decorate cu vechi tipare (Army, Industrial, English sau French style) sunt, de asemenea, parte din acest trend.

Materiale: Din fier forjat si piele de camila.
Dimensiuni: 53 x 53 x 48 cm

Livrare gratuita.

Garantie - 12 luni