SET MOBILIER PENTRU BAIE HARMONY 1A

2499,99 LEI

SET MOBILIER PENTRU BAIE HARMONY
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Noua colectie de mobilier HARMONY reprezinta o modalitate excelenta de a utila o baie confortabil intr-un mod modern si pragmatic.

Realizare din PAL Laminat de culoare nuc natural personalizeaza baia pentru cuplurile optimiste, iubitoare de nou.

Culoarea mobilierului ,nuc natural, confera un statut elegant si modern al bai dumneavoastra. Forma deosebita a pieselor de mobilier va personalizeaza gusturile.

Setul HARMONY, este compus din: Dulap masca lavoar,Lavoar ceramic CFP-60, Dulap cu oglinda; perfecte pentru fiecare baie din casa ta.

Dulapul masca lavoar se fixeaza pe perete. Sertarelor dulapului masca lavoar sunt din PAL Laminat prevazute cu sisteme metalice de culisare, manere metalice elegante si fine, oferind un design modern.

Lavoarul ceramic CFP-60cm este modern adecvat mobilierului COSMO iar dulapul cu oglinda are 3 rafturi de depozitare pe partea laterala si ofera o solutie completa pentru lavoar.

Dulap inalt - Acest dulap se prinde pe perete si este compus din 2 zone.

Dulap inferior cu usa are 2 rafturi pentru depozitare si un dulap superior cu 3 rafturi pentru un spatiu de depozitare mai mare si organizarea lucrurilor.

Partea laterala superioara a dulapului este prevazuta cu rafturi pentru a organiza mai usor lucrurilr destinate bai Usile cu balamale metalice si sistem "soft-closing" sunt prevazute cu un manere metalice elegante si fine ,oferind un design modern. Toate sertarele sunt prevazute cu sisteme de culisare metalice.

Toate usile sunt prevazute cu balamale metalice si sistem de inchidere usoara "soft-closing”. Setul nu include baterie sanitara si elementele de fixare pe perete(dibluri) Produsele vin demontate cu detaliate de asamblare incluse Dulap Inalt:Lungime 35cm,Inaltime 160cm,Adancime 33cm / Dulap Masca Lavoar:Lungime 60cm,Inaltime 59cm,Adancime 46 cm / Oglinda :Lungime 45 cm,Inaltime 70 cm,Adancime 14 cm

Garantie - 24 luni