SET MOBILA BUCATARIE JUNONA A, BLACK RED WHITE, STEJAR SONOMA-WENGE

2272,99 LEI

SET MOBILA BUCATARIE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Setul de bucatarie Junona A se recomanda prin raportul pret calitate in favoarea clientului. Mobilierul are dimensiunea de 240 cm si cuprinde sapte module care pot fi dispuse independent: patru corpuri superioare si trei corpuri inferioare. Setul include o selectie de corpuri pentru dotarea practica a spatiului de gatit: vitrina, dulapuri inferioare si superioare, masca de chiuveta.

Juxtapunerea decorurilor fronturilor: stejar sonoma cu wenge, creeaza o atmosfera calda, prietenoasa. Corpurile inferioare au blat de grosime 32 mm realizat din placi aglomerate din lemn de culoare stejar sonoma, de adancime 60 cm. Exceptie face corpul masca de chiuveta care nu este prevazut cu blat.

Toate fronturile au manere cu distanta intre axe 96 mm.

Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Accesoriile decorative, aragazul, hota, chiuveta si bateria nu sunt incluse in pret. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual. Dimensiuni pentru aranjamentul din imagine: 240 x 195,5 x 60 cm (L x H x A).

Livrare gratuita

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate