SET DORMITOR LUCA, DULAP CU 5 USI, PAT, NOPTIERE

6151 LEI

DORMITOR LUCA, DULAP CU 5 USI, PAT, NOPTIERE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Dormitor Luca, Dulap cu Cinci Usi, Pat 180x200 Fara Leat, Noptiere, Larice Alb / Pin Negru

Dormitorul Luca reprezinta o modalitate excelenta de a utila un dormitor confortabil intr-un mod modern si pragmatic. Usor, in stil provensal, imprima un stil de camera pentru cuplurile optimiste, iubitoare de lumina.

Completul include: un dulap cu cinci usi, din care trei prevazute cu oglinda; pat matrimonial spatios, prevazut cu doua sertare dispuse simetric pentru depozitare; doua noptiere.

Dulapul spatios este o piesa de mobilier la care viseaza orice femeie. Ergonomic, incapator, veti gasi in cele sase rafturi universale si in dulapurile laterale cu bare de haine conditii perfecte pentru depozitarea celei mai extinse garderobe.

Patul elegant, spatios, este nu numai un loc confortabil pentru odihna, dar, de asemenea, un loc bun pentru depozitare. Patul standard este dotat cu doua sertare laterale.

Chiar langa pat se integreaza perfect noptierele. Blatul lor este baza pentru lampa de noapte, iar sertarul este locul de stocare perfect pentru obiecte mici.

Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn si fronturi din mdf.

Accesoriile decorative si salteaua nu sunt incluse in pret.
Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual.
Patul nu include suportul de saltea realizat din leaturi de lemn.
Optional se poate achizitiona si suportul de saltea realizat din leaturi de lemn, la pretul: 160 lei.

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate