SET COMPLET MOBILIER BAIE DESIGN MODERN ANDERSEN II

2623,75 LEI

MOBILIER BAIE DESIGN MODERN
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Noua colectie de mobilier Andersen II reprezinta o modalitate excelenta de a utila o baie confortabil intr-un mod modern si pragmatic.

Culoarea alba a mobilierului confera un statut elegant si modern al bai dumneavoastra.Forma deosebita a pieselor de mobilier il fac adecvat atat pentru baile moderne, cat si pentru cele clasice.

Setul ANDERSEN II, este compus din: Dulap masca lavoar, Lavoar ceramic CFP-60, Oglinda cu rama; perfecte pentru fiecare baie din casa ta.

Usile dulapului masca lavoar sunt prevazute cu balamale metalice si sistem de inchidere usoara "soft-closing”. Usile nu sunt prevazute cu maner, oferind un design modern.

Lavoarul ceramic CFP-60cm este modern adecvat mobilierului Classic Andersen iar oglina cu rama din PAL Laminat Pin ofera o solutie completa pentru lavoar.

Dulap inferior - Acest dulap este format dintr-un spatiu de depozitare cu usa din PAL Laminat cu o polita care imparte spatial in 2 rafturi pentru a depozita lucrurile cum iti doresti Usa este nu este prevazuta cu maner oferind un design modern.

Dulap superior - Acest dulap se pune pe perete pentru o folosinta mai usoara .

Dulapul este de tipul etajera cu 2 polite astfel spatiul se imparte in 3 parti egale pentru organizarea lucrurilor.

Dulap inalt este compus din 2 zone astfel: Dulap inferior cu usa din pal laminat cu o polita care imparte spatial in 2 rafturi pentru mai mult loc de depozitare si un dulap superior cu 2 polite care imparte spatial in 3 rafturi pentru un spatiu de depozitare mai mare si organizarea lucrurilor. Usa nu este prevazuta cu maner oferind un design modern.

Produsele vin demontate cu instructiuni detaliate de asamblare incluse.

Setul nu include baterie sanitara si elementele de fixare pe perete(dibluri )

Toate dulapurile sunt prevazute cu balamale metalice si sistem de inchidere usoara "soft-closing.

Dulap Inalt:
Lungime 40cm,Inaltime 185cm,Adancime 35cm

Dulap Inferior: Lungime 40cm,Inaltime 80cm,Adancime 35cm

Dulap Masca Lavoar: Lungime 60cm,Inaltime 82cm,Adancime 46 cm

Dulap Superior: Lungime 40cm,Inaltime 65cm, Adancime 15 cm

Oglinda: Lungime 60 cm, Inaltime 80 cm, Adancime 2 cm

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate