SCAUN DE BIROU ERGONOMIC DIRECTORIAL, KRING FORTUNE, PU, NEGRU

279,99 LEI

SCAUN DE BIROU ERGONOMIC DIRECTORIAL
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Scaunul de birou ergonomic Kring Fortune este un scaun directorial care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

Spatarul inalt si ondulat impreuna cu pernele moi, tapitate cu piele ecologica de buna calitate, ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca.

Bratele sunt captusite cu piele pentru a distribui greutatea uniform si pentru a reduce presiunea asupra coatelor.

Pistonul cu gaz ofera un bun reglaj al inaltimii sezutului, lucru care ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a picioarelor si genunchilor, iar mecanismul de tip fluture permite balansul scaunului si regleaza forta de balans. Produsul este livrat demontat, iar in interiorul cutiei se gasesc ghidul si materialele necesare asamblarii. Pentru asamblarea anumitor produse este nevoie de surubelnita si ciocan.
Instructiuni de ingrijire: Intretinerea si curatarea scaunelor de birou tapitate cu piele ecologica se face cu produse pentru piele ecologica, care nu contin solventi, spuma de sapun sau detergenti de vase, ce ar putea degrada calitatile pielii ecologice. A se proteja impotriva expunerii indelungate la lumina soarelui.

Dimensiune totala:

- latime: 60 cm;

- adancime: 58 cm;

- inaltime: 89 - 101 cm;

Garantie - 24 luni