Practici moderne pentru o gradina interioara de vis

Mai avem putin pana la instalarea primaverii si nevoia de a profita de spatiul exterior isi face din nou simtita prezenta. Gradina interioara reprezinta cadrul ideal pentru a petrece momente placute impreuna cu familia si prietenii. Astfel, pe masura ce se apropie vara, amenajarea gradinii devine indispensabila.

Gradini interioare

Daca ai norocul sa dispui de o gradina datoria ta este aceea de a o decora cu grija atunci cand primavara se instaleaza. O masa si scaune de lemn, o fantana, un bazin...toate aceste elemente isi pot aduce contributia pentru a-ti oferi o gradina interioara magnifica si armonioasa.

Un living exterior

Vara, livingul se muta in gradina. Daca ai in gradina un copac mai mare poti amenaja sub el un veritabil colt de paradis cu ajutorul caruia iti vei impresiona invitatii. Opteaza pentru o masa si pentru fotolii moderne din ratan. O gradina interioara de dimensiuni mai mici, amenajata in mod subtil si minutios, in stilul unui living elegant, cu masa si fotolii, cu numeroase perne moi si confortabile, poate chiar alaturi de o bucatarie de vara, totul sublimat de vegetatia inconjuratoare.

Gazonul este extrem de important pentru o gradina interioara de vis, stilata

Indiferent de marimea gradinii tale interioare, fie este mai mare sau mai mica, gazonul nu are cum sa lipseasca. Toate spatiile ramase libere vor fi acoperite cu gazon pentru un plus de stil si de rafinament. In acest fel, vei obtine spatiul perfect de relaxare si de odihna. Poti sa te odihnesti pe o patura citind o carte sau savurand o limonada racoroasa. Integreaza elementele de gazon cu cele de piatra, precum pavele 3d si vei obtine o gradina demna de revistele de design exterior.

Corpurile de iluminat

De cele mai multe ori, atunci cand vine vorba de amenajarea unei gradini contemporane, numerosi sunt cei care neglijeaza corpurile de iluminat. Insa, trebuie sa tii cont de faptul ca iluminatul este extrem de important, chiar si intr-o gradina interioara. Intr-o gradina ai posibilitatea de a opta pentru corpuri de iluminat cu incarcare solara. Corpurile de iluminat se vor incarca singure pe timp de zi, sub lumina soarelui si, pe timp de noapte, gradina ta va fi luminata. Corpurile de iluminat, alese in mod corect, au rolul de a transforma complet spatiul din gradina. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa impreuna cu familia si cu prietenii si dupa ce se lasa intunericul.

Statuile de gradina

Pentru a alege o statuie de gradina potrivita trebuie sa ai putin simt artistic. Te sfatuim sa eviti, pe cat posibil, clasicii pitici de gradina. Incearca sa le integrezi cat mai firesc si cat mai armonios cu putinta in design.

Fantana de gradina

Exista ceva mai relaxant decat sunetul apei care curge? Fantana de gradina este un element decorativ care va crea in gradina ta o atmosfera placuta si armonioasa deopotriva. O fantana se poate aseza intr-un colt mai umbrit sau in centrul gradinii pe post de element vizual de interes.

Un iaz in miniatura

Daca tot am adus in discutie mai sus sunetul relaxant al apei care curge, ce zici de un iaz in miniatura in gradina ta interioara? Un iaz in miniatura nu ocupa mult spatiu si poti sa pui in acest iaz numerosi pesti pe care sa ii urmaresti atunci cand vrei sa te relaxezi.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SET MOBILA DORMITOR BRUSELS MDF ALB

Pret: 7499,00 LEI 5999,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!