PAT DUBLU TAPITAT SERENA CONFORT, ALB, CORDON MARSALA

1800 LEI 1490 LEI

PAT TAPITAT ALB
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Patul tapitat Serena Confort , Alb - Soft 31 cordon Marsala

Patul tapitat Serena Confort - pat dublu , confort si functionalitate la superlativ !

Confort si eleganta. Combinand armonios rigoarea geometrica a tabliei cu formele arcuite pe care le creaza buretele folosit din belsug, patul Serena Confort da nastere unui stil personal si cald. Incadrandu-se cu succes in orice stil de amenajare, realizeaza combinatii valoroase cu mobilierul din lemn, furniruri sau placaje.

Functionalitate. Patul tapitat Serena Confort contine somiera rabatabila cu lada de depozitare. Acest sistem este inclus in pretul produsului . Produsul contine o somiera metalica ranfortata, compusa din lamele arcuite din fag, montate pe un cadru metalic foarte solid. Sistemul de ridicare compus din balamale si amortizoare cu gaz vin sa completeze fiabilitatea suportului de saltea. Compartimentul de depozitare generos (adancime de 20cm) si complet tapitat iti va organiza si iti va sistematiza spatiul din dormitor.

Rezistenta. Pentru o rezistenta fara cusur, am proiectat pentru patul Serena Confort un sistem metalic ce sustine fundurile de pat distantate de sol si rigidizeaza cadrul patului. In plus, o bara de rigidizare metalica dispusa transversal sprijina somiera in starea de repaus si impiedica deformarea lateralelor patului in timp. Sistemul permite o aerisire corecta a saltelei si a lucrurilor ce se depoziteaza in lada patului.

Mobilier kit, se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton
Kitul contine schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate
Suport saltea din PAL inclus
Cusaturi de tapiterie cu banda de intarire
Dimensiuni disponibile:

Lungime=215cm x latime=170cm x Inaltime= 90cm ( dimensiune saltea 200 x 160cm)
Decoruri disponibile :

Piele ecologica Alb cu cordon Marsala
Salteaua de pat si obiectele de decor nu sunt incluse in pret.

Livrare gratuita.

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate