PARCHET LEMN MASIV BAMBUS, DENSIFICAT, CAFENIU, SISTEM PRINDERE CLICK, 920X125X14 MM 1,38 MP

233,22 LEI

PARCHET LEMN MASIV BAMBUS, DENSIFICAT
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Parchet din bambus, Class Bambus, densificat, culoare cafeniu, cu sistem de prindere click, dimensiuni 920x125x14 mm, pachet de 1,38 mp

Pret pe pachet de 1,38 mp.

Acest model de parchet este finisat avand 7 straturi de lac ceea ce-I ofera o rezistenta ridicata la zgariere si raze UV.

Se monteaza flotant (nu necesita adeziv) prin sistem click, recomandabil peste un strat izolator (folie PEE sau placi de polistiren extrudat cu grosimea de 3-6 mm).

Bambusul densificat este de peste 2 ori mai dur decat esentele autohtone. Finisajul la acest tip de parchet este executat cu lac semimat.

Duritate Brinell: 14.3.
Duritate Janka: 1360 Kgf (2998 lbf).

Pierderile la montaj sunt intre 5-10% in functie de suprafete.

Aclimatizarea parchetului - rolul acesteia este de a egaliza umiditatea parchetului cu cea existenta in camera unde urmeaza a fi montat.

Inainte de montare, parchetul masiv trebuie depozitat si aclimatizat cel putin 5 zile in incaperea in care urmeaza a fi instalat, durata recomandata fiind de 14 zile.

Umiditatea in camera unde se monteaza parchetul exotic trebuie sa aiba o valoare intre 40-60%, masurata cu higrometrul.

Parchetul este din lemn natural, iar eventualele diferente de nuante dintre placi nu pot fi considerate defecte.

Garantie - 60 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate