PACHET PYRAMIS RUSTIC HOME BLACK, CUPTOR ELECTRIC CU GRILL, PLITA PE GAZ, HOTA DECORATIVA

4071,06 LEI 3019,99 LEI

PYRAMIS RUSTIC HOME BLACK, CUPTOR ELECTRIC, PLITA PE GAZ, HOTA DECORATIVA
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Noul Set Rustic Graphite Eco Plus, compus din hota decorativa, cuptor electric cu grill clasa A si plita cu gaz poate fi alegerea ideala in cazul in care se doreste utilarea unei bucatarii rustice.

Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie.

Manere si butoane masive, din metal, cu aspect antichizat de bronz, temporizator mecanic cu oprirea gatitului, finisaj mat cu aspect similar granitului, pentru o potrivire perfecta cu o chiuveta din material compus, grilaje de sustinere emailate, cu finisaj mat.

Livrare gratuita

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate