Cum sa dai o noua viata unui vechi smartphone: cinci idei ingenioase

Dtunci cand te gandesti sa arunci sau sa vinzi un smartphone vechi, poate fi o idee mai buna sa il reutilizezi pentru alte scopuri. Cei de la https://misterfix.ro/cluj spun ca in lot telefonul sa devina un obiect uitat intr-un sertar, il poti transforma intr-un dispozitiv util pentru diferite activitati. Iata cateva idei despre cum poti valorifica un vechi smartphone in mod util:

Smartphone navigatie

Sursa foto

1. Utilizare in masina

Daca smartphone-ul este inca functional, dar nu il mai folosesti, il poti transforma intr-un sistem de navigatie sau intr-un recorder video pentru masina. Astfel, nu va trebui sa investesti intr-un dispozitiv separat si vei putea pastra noul smartphone liber pentru alte activitati.

2. Player multimedia

Transforma vechiul smartphone intr-un player de muzica sau video. Astfel, vei putea economisi bateria smartphone-ului principal si vei avea o solutie convenabila pentru ascultarea muzicii sau vizionarea filmelor in timpul calatoriilor lungi sau la sala.

3. Telecomanda universala

Multe smartphone-uri mai vechi sunt echipate cu porturi infrarosii, care pot fi utilizate pentru a controla diferite dispozitive electronice din casa, cum ar fi televizoarele, sistemele de climatizare sau DVD playerele. Transforma vechiul smartphone intr-o telecomanda universala si simplifica controlul asupra echipamentelor din locuinta.

4. Monitor pentru copii

Daca ai un copil mic, poti folosi vechiul smartphone ca un monitor pentru copii. Exista numeroase aplicatii disponibile care permit conectarea telefonului la internet si monitorizarea camerei copilului de la distanta, atat de pe un computer, cat si de pe un alt dispozitiv mobil.

5. Camera de supraveghere

Transforma vechiul smartphone intr-o camera de supraveghere pentru a monitoriza locuinta in timpul absentelor. Cu ajutorul unei aplicatii potrivite, poti accesa inregistrarile video sau poti primi alerte in timp real in cazul unor activitati suspecte. Este o solutie eficienta si accesibila pentru securizarea locuintei tale.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

VITRINA CLASIVA KENT EWIT, CASTAN

Pret: 2358,00 LEI 1744,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!