Ce zici de o schimbare? Iata 4 modalitati prin care poti transforma designul casei tale!

Cand vine vorba de anumite modificari de design pe care le poti face in casa ta, intotdeauna se gasesc mici trucuri prin care poti schimba atmosfera, poti crea iluzia unor incaperi mai spatioase sau poti readapta elemente existente, pentru a fi in conformitate cu trendurile. Ei bine, posibilitati sunt numeroase, important este ca toate alegerile pe care le faci sa fie inspirate, sa emane mult bun gust si sa se potriveasca cu stilul, nevoile si dorintele tale.

Transforma designul casei

Iata mai jos 4 modalitati prin care poti schimba interiorul casei tale, adoptand un design nou, fresh, diferit:

1. Foloseste perne si covoare decorative

Poti schimba cu usurinta designul casei folosindu-te de accesorii tipice, dar cu mare impact vizual. Alege sa cumperi cateva perne colorate, decorative si in ton cu nuantele casei, pe care sa le pui pe canapeaua din living. Pe langa perne, poti sa schimbi covorul vechi cu unul actual, care se diferentiaza de celalalt. Indreapta-ti atentia catre un model care sa inspire lux, modernism, un aer minimalist sau chiar nonconformist. Poti alege, de exemplu, sa cumperi noi covoare de la Hornbach. Avand in vedere varietatea de modele, cu siguranta le vei gasi pe cele care sunt pe placul tau.

2. Foloseste oglinzi pentru a da impresia de spatiu extins

Oglinzile pot fi folosite cu succes in cazul in care vrei ca spatiul din interiorul casei sa para mai mare. Totodata, ideal este sa amplasezi oglinzile dincolo de ferestre, pentru a adauga si mai multa lumina. In cazul in care vrei sa decorezi peretii cu altceva decat tablouri sau picturi, poti opta pentru oglinzi. Vei adauga astfel un plus de stil casei tale.

3. Vopseste un perete

Daca iti doresti o schimbare de efect, indrazneata, dar care sa nu necesite chiar foarte multa munca, te poti angaja sa creezi un perete accent. Cu siguranta va fi remarcat instant si va atrage atentia doar datorita faptului ca se diferentiaza de ceilalti. Il poti picta, personaliza, adauga un accent de culoare sau o tusa personala. Poti incarca un perete, iar ceilalti sa ramana simpli, in starea actuala, pentru ca intregul design sa fie echilibrat.

4. Foloseste ceea ce ai deja

Intotdeauna poti reutiliza elementele vechi si sa le adaugi un plus de valoare. Daca gandesti creativ, poti transforma ceea ce deja ai in adevarate piese decorative. Acest lucru va reduce bugetul pe care-l investesti in modificarile din casa si vei contribui, astfel, la actiunea de reciclare, atat de necesara. Poti folosi tavile din lemn, acrilice sau metalice pe care sa le adaugi pe diverse suporturi, noptiere, pe masuta de cafea. Aici poti aseza lumanari, carti sau orice arata bine, creativ.

In concluzie, iti poti redecora locuinta doar apeland la cateva trucuri, care pot fi implementate cu usurinta si rapiditate. Adauga un plus de stil casei tale cu elemente care sunt la indemana oricui si care pot avea un impact vizual ridicat. Oglinzi, culori, tablouri, perne, covoare, elemente vintage, vezi cum le poti integra si bucura-te de noul design al casei tale!

Sursa: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

PERNA DECORATIVA CU IMPRIMEU PAUNI

Pret: 37,99 LEI 19,99 LEI

Casa si gradina - oferte

SET MOBILA DORMITOR KRING YASMINE, SONOMA

Pret: 2499,99 LEI 2199,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!