3 modalitati accesibile prin care sa-ti reimprospatezi aspectul locuintei in interior, dar si la exterior

Simti ca locuinta ta are nevoie de un aer mai fresh? Te-ai plictisit de acelasi aspect monoton al casei tale? Afla ca poti schimba acest lucru cu o investitie minima in aspectele potrivite care vor face in cele din urma o diferenta mare in tot vibe-ul spatiului tau. Pentru a face locul sa se simta ca acasa, alege sa iti indrepti atentia spre o perspectiva cat mai personala si sa alegi elemente de decor personalizate sau care te reprezinta. Pentru a descoperi cum sa faci acest lucru urmareste cu atentie sfaturile descrise in randurile ce urmeaza.

Redecorare casa

Iata 3 sfaturi pentru a-ti redecora casa si curtea intr-un mod frumos

1. Plante decorative

Daca simti ca atmosfera din exteriorul locuintei tale are nevoie de putina viata, adauga niste plante decorative. Indiferent de dimensiunea spatiului pe care il detii, poti gasi flori si ghivece de toate dimensiunile. O alegere potrivita ar fi trandafirii de gradina, muscatele, irisii sau crinii. La verdena.ro gasesti o gama larga de plante ornamentale de unde vei putea sa o alegi pe cea mai potrivita gusturilor tale. De asemenea, vazele cu flori naturale proaspat culese sunt o idee excelenta pentru a-ti umple casa cu parfum si sa beneficiezi de un ornament de sezon in spatiul interior.

2. Lumini

Un alt artificiu de design interior la care poti apela sunt jocurile de lumini. Opteaza pentru o ghirlanda de beculete cu lumina calda sau colorata pentru a crea un vibe cozy in camera de zi sau in dormitorul tau. Le poti impleti cu o ghirlanda de iedera artificiala pentru un look modern sau le poti atarna in diferite moduri pentru a se mula pe obiectele de mobila. In cazul in care preferi un aspect mai minimalist, cumpara o banda cu LED-uri pe care sa o lipesti pe tavan sau in jurul mobilei pentru a da un efect impresionant intregii incaperi. Multe astfel de benzi vin cu o telecomanda cu ajutorul careia sa poti schimba culorile in functie de preferinte.

De asemenea, nu uita nici de spatiul interior, unde poti lumina gradina si terasa intr-un mod aparte folosind diverse corpuri de iluminat adecvate.

3. Postere sau tablouri

O alta idee geniala de obiecte de decor accesibile ca pret sunt posterele cu celebritati sau artisti cunoscuti, ori poate chiar tablourile. Poti inrama fotografii sau picturi cu anumite locatii sau monumente pe care le-ai vizitat in vacantele tale pentru a oferi acel touch personal camerei in care le expui, sau poti crea chiar tu o rama draguta DIY urmand un tutorial de pe internet. De asemenea, fotografiile cu membrii familiei sau persoanele dragi ofera un aer primitor si calduros in locuinta ta, ce s-ar potrivi perfect in camera de zi.

Asadar, ce mai astepti? Pune in aplicare aceste trei sfaturi si bucura-te de timpul petrecut in noua ta locuinta personalizata! Este important sa acorzi atentie atat spatiului interior, cat si exterior pentru a avea un loc pe care sa-l numesti cu adevarat acasa.

Sursa foto pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

FANTANA DECORATIVA SIPOT EXUBERANTA

Pret: 273,70 LEI 230,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!