Mobilierul de bucatarie poate ascunde cu succes un filtru de apa cu montare sub chiuveta

Aceste sisteme de filtrare a apei potabile, cum ar fi filtrele de apa montate sub chiuveta in mobilierul de bucatarie, reduc foarte mult cantitatea de impuritati pe care le poate contine apa de la robinet. Filtrele de apa potabila sau ultrafiltrare, purificatoare se monteaza direct la reteaua de apa potabila a locuintei dumneavoastra.

Filtru ape potabila

Desi aceste sisteme probabil nu vor reduce in totalitate numarul de impuritati apei potabile, vor reduce un numar considerabil, ceea ce inseamna ca va va putea oferi o apa de calitate superioara, fara gust, fara miros si deci, mai sanatoasa.

Majoritatea sistemelor de filtrare a apei vor folosi mai multe etape de filtrare. Fiecare etapa va folosi un filtru specializat ce va retine anumite particule sau germeni prezenti in apa de la robinet. Unele mai multe, altele mai putine tipuri de contaminanti.

Majoritatea sistemelor de filtrare a apei nu necesita ajutor de specialitate pentru instalare, ceea ce reprezinta inca un avantaj. De obicei acestea pot fi instalate in numai cateva minute chiar de tine. Totusi, unele sisteme de filtrare a apei de la robinet pot fi voluminoase si pot ocupa mult spatiu sub chiuveta.

Iata cum functioneaza tratarea apei cu acesta statie de ultrafiltrare a apei Excito B ce poate fi montata cu succes in mobilierul de bucatarie:

1. In primul rand filtreaza sedimentele multumita cartusului alcatuit din polipropilena, cu porozitate la 20 microni - indeparteaza mizeria, rugina, nisipul, malul etc.

2. In al doilea rand elimina duritate si fier din apa multumita cartusului alcatuit dintr-un pat de rasina schimbatoare de ioni ce reduce/elimina duritatea si fierul din apa.

3. In al treilea rand, multumita cartusului cu carbune granular activat ce contine carbune special, activat ce elimina 99% din chimicalele organice, pesticide, ierbicide, clorul, mirosul, gustul si culoarea apei, precum si multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman.

4. Sistemul de purificare a apei Excito B are cartuse filtrante compuse din KDF si GAC Coconut- KDF-ul este un mediu de filtrare special, ce elimina din apa microorganismele si metalele grele cum ar fi: mercur, arseniu, plumb, cadmiu etc. GAC Coconut : este un mediu de filtrare format din invelis de nuca de cocos, maruntit, tratat chimic. Este creat pentru a elimina 99% din clor, substante organice si sedimente in suspensie.

5. Nu in ultimul rand membrana de Ultrafiltrare este o membrana capilara ce elimina toti contaminantii de pana la 0,02 microni, bacterii, fungi, spori si anumite virusuri.

Sistemul de filtrare Aquafilter EXCITO-B este un sistem de filtrare a apei prin purificare, modern, economic si foarte simplu de instalat si de intretinut. Acest sistem de filtrare se monteaza sub blatul de la bucatarie iar apa plata curge printr-un robinet subtire care se monteaza pe blat sau chiuveta. Robinetul este foarte elegant, rezistent si este inclus in pachet.

Filtru ape potabila

Cartusele filtrante indeparteaza din apa impuritatile ca: sedimentele (nisip, rugina, etc), clorul si unele substantele organice. Acestea reduc duritatea apei, reduc concentratia de metale grele iar apa devine buna la gust si fara miros. Avantajul major este ca aceste filtre pastreaza in apa potabila toate minerale necesare organismului uman.

Sistemul de filtrare este unul compact (are 10 cm adancime) si monteaza sub blatul de la bucatarie. Fiind foarte subtire, acesta se poate monta chiar si sub mobila din bucatarie, in spatele plintei de pe podea. Acest filtru de apa nu modifica semnificativ PH-ul apei.

Avantajele majore ale acestui sistem:

Este un sistem compact avand 36 cm latime, 45 cm inaltime si doar 10 cm adancime.

Are un grad de filtrare foarte bun de doar 0.02 microni.

Cartusele se schimba rapid datorita sistemului de conectori rapizi.

Filtreaza pana la 6000 de litri de apa la un debit de aproximativ 3 litri/min.

Cartusele filtrante sunt bacteriostatice si au dimensiuni standard: 2.5x10 inch.

Este gata asamblat si testat sub presiune direct in fabrica.

Sistemul este produs in UE si certificat de NFS si WRAS, respectand standardele CE.

Afla mai multe despre dedurizarea, deferizarea sau purificarea apei cu sistemele de tratare si filtrare a apei de la topwater.ro la telefon: 0749 208 618, adresa: Nr 97/3, Chimindia 337268, Hunedoara, Romania, program deschis de Luni pana Sambata 08-18.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

COVOR LANA MODERN DECORINO C-012901

Pret: 1550,95 LEI 1240,76 LEI

Casa si gradina - oferte

PAT LEMN MASIV FAG RAMELY, 120x200 CM

Pret: 1145,00 LEI 947,24 LEI

Casa si gradina - oferte

KIT GALERIE LEMN MASIV WENGE 320 CM

Pret: 179,39 LEI 142,37 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!