Mobila functionala pentru casa ta

Un coltar living este o piesa de mobilier care creeaza un decor frumos in orice camera de zi sau o camera pentru tineret. In mare masura, coltarele dau caracter intregii incaperi. Ele pot atrage atentia si pot crea cel mai bun decor in camera de zi si de asemenea, se pot imbina perfect cu interiorul. Datorita faptului ca exista o gama variata de modele, acestea pot avea si functia de pat, prin extindere. De asemenea, te poti odihni confortabil, iar daca ai oaspeti, poti transforma camera de zi intr-un dormitor. Intr-o lada practica incorporata in coltar poti depozita asternuturile sau hainele de sezon. Este o alternativa la paturile cu saltea, care ocupa mult spatiu deoarece nu pot fi pliate. In magazinul online mobambient-sofa.ro, poti gasi o gama larga de coltare in diverse stiluri si din diverse materiale.

Mobila functionala

Coltare functionale

Coltarele de living sunt functionale si elegante. In magazinul online MobAmbient poti gasi atat modele clasice, cat si modele cu un design indraznet. Modelele de coltare living pot fi din piele, perfecte pentru un living elegant, cu tapiterie din catifea, din stofa sau combinatii de stofa si piele, cu insula reversibila, cu 3 locuri si doua lazi de depozitare, cu 5 locuri, cu etajera si taburet si multe altele. Alege cel mai bun coltar living potrivit stilului casei tale.

Set mobila pentru dormitor

MobAmbient iti poate oferi nu numai coltare living, ci si seturi de mobila pentru dormitoare. Un dormitor este o camera care joaca un rol foarte important in viata omului, indeplinind mai multe functii. In acest caz, trebuie sa detii un set mobila pentru dormitor adecvat, care sa contina un pat confortabil, interesant si functional, noptiere si un dulap mare cu mai multe usi, in care sa-ti depozitezi hainele si lucrurile personale.

Set mobila pentru dormitor

Indiferent de marime sau locatie, fiecare dormitor ar trebui sa fie echipat cu un set mobilier corespunzator. Un pat potrivit cu o saltea si un cadru selectat in mod adecvat iti va oferi confortul si odihna de care ai nevoie, citirea unei carti sau chiar vizionarea unui film. Setul de mobila pentru dormitor bine ales, iti va oferi confortul de care ai nevoie, deoarece, interiorul prietenos si functional atrage in acelasi timp prin farmecul sau si te face sa te simti mai bine. Specialistii MobAmbient cu o vasta experienta in design interior, au depus eforturi pentru a prezenta seturile de mobila pentru dormitor in cateva zeci de configuratii. Dintre acestea, il poti alege pe cel care este perfect din punct de vedere practic si estetic.

De remarcat in mod deosebit, este setul de mobila dormitor Victoria, care combina simplitatea functionala cu eleganta sofisticata fermecatoare intr-o nuanta alba, rafinata. Include un dulap functional cu 5 usi, un pat de inalta calitate cu finisaje de lemn alb, noptiere cu sertare, si care sunt, de asemenea, accesorii practice pe care sa tii intotdeauna la indemana lucrurile de care ai nevoie, o comoda cu sertare, si acesta este un set mobila pentru dormitor, ideal pentru persoanele care apreciaza interioarele calde intr-o versiune clasica sau mai moderna.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SUPORT HAINE DUBLU, NEGRU

Pret: 108,99 LEI 75,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!