MINISISTEM AUDIO PHILIPS MCD2160-12, CD PLAYER, TUNER FM, USB

749,99 LEI 559,99 LEI

MINISISTEM AUDIO PHILIPS MCD2160-12, CD PLAYER, TUNER FM, USB
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Minisistem audio Philips MCD2160/12, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x35W

Redati muzica de pe dispozitive portabile prin USB Direct si Audio-in. Acest microsistem de sunet DVD Philips reda si DVD-uri, titluri DivX, CD-uri si CD-uri MP3. Bucurati-va de muzica preferata cu sunetul puternic si profund al boxelor Bass Reflex.

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund
Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica
Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica ascultat.

USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3
Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, va puteti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.

Dolby Digital pentru o experienta cinematica totala
Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizeaza modul natural in care urechea proceseaza sunetele, veti avea parte de sunet surround de cea mai buna calitate, cu repere spatiale reale.

Tuner digital FM pentru presetarea a pana la 20 de posturi
Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid posturile de radio preferate fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

Functiile timer cu functie Sleep si Wake-Up
Multe ceasuri cu alarma dispun de o varietate de alarme. Acest radio cu ceas Philips va trezeste in sunetele radioului sau ale soneriei. Timerul cu functie Sleep va permite sa programati muzica pentru a coincide cu timpul pana adormiti in mod normal. Indiferent ce doriti de la un ceas cu alarma, fie ca este o sonerie matinala care produce un ton stabil, fie ca doriti sa ascultati muzica favorita cand mergeti la culcare, acest radio cu ceas are toate calitatile.

Redati DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD cu imagini
Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD si CD disponibile pe piata. Toate discurile DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD-uri cu fotografii pot fi redate pe player. SVCD reprezinta "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai buna decat a unui VCD, oferind in special o imagine mult mai precisa decat un VCD datorita rezolutiei superioare. CD(RW) este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual inregistrabil.

Karaoke pentru interpretare si divertisment fara sfarsit la domiciliu

Incarcare automata CD
Usa frontala automata adauga mai multa complexitate la designul elegant al acestui sistem. Usa eleganta, dar functionala, care acopera discul, gliseaza vertical in sus si in jos intr-o miscare lina la atingerea unui buton, oricand doriti sa schimbati selectia muzicala. Relaxati-va si savurati performanta audio dinamica in timp ce priviti discul prin fereastra transparenta.


Livrare gratuita

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate