Top 5 lucruri care ofera un aer artistic fiecarei case

O casa trebuie sa respecte cateva caracteristici pentru a fi perfecta. Pe langa confort, calitate si design, mai trebuie sa se regaseasca si cateva elemente care sa ofere un aer artistic, unic.

Lucruri artistice in casele moderne

Nu exista proprietar care sa nu-si doreasca ca locuinta lui sa iasa din tipare. Daca vrei ca fiecare incapere din caminul tau sa fie originala si interesanta, trebuie sa pui accentul pe decoratiuni. Acestea trebuie sa fie cat mai nonconformiste si usor abstracte, pentru ca aspectul estetic sa fie de neegalat.

Cele 5 lucruri artistice care trebuie sa se regaseasca in casele moderne

1. Semineu

Semineul ofera o atmosfera romantica si foarte relaxanta, indiferent daca este pozitionat in dormitor sau in living. Acest element elegant reuseste sa transforme orice incapere banala in una fantastica. Din acest motiv, poate fi considerat un ornament artistic, extrem de apreciat in ziua de astazi.

2. Statui mari

Ce spui de o statuie mare, cu o forma aparte, pozitionata chiar in mijlocul livingului spatios? Poti sa o amplasezi si pe hol sau la intrarea in casa. In cazul acestei decoratiuni, ai nevoie de o locuinta mare, care sa-ti permita inserarea unui element atat de impunator. Cu toate acestea, este un ornament senzational, care schimba cu totul aspectul unei case.

Lucruri artistice in casele moderne

3. Leagan suspendat de tavan

In cazul in care nu locuiesti la casa, cu siguranta ti-ai dori ca, uneori, sa te legeni intr-un balansoar. Acum, acest lucru este posibil si intr-un apartament.

Ai nevoie, bineinteles, de un balansoar de dimensiuni mici, pe care sa-l agati de tavanul unei camere. Este un element de decor foarte indragit si ales de catre proprietarii care isi doresc un design cu totul aparte.

4. Tablouri

Tablourile sunt cele mai artistice decoratiuni pe care le poti avea in casa. Acestea sunt atat de frumoase, incat pot fi asezate pe peretii tuturor camerelor, pentru a le completa aspectul.

Poti amplasa tablourile cu peisaje tip canvas chiar si in baie sau bucatarie. Sunt elegante si rafinate si se potrivesc oricarui stil de amenajare. Poti alege unul cu un peisaj de toamna sau unul cu un animal salbatic, in functie de nuantele camerei.

5. Fanatana arteziana

Nu trebuie sa te orientezi spre o fantana arteziana de dimensiuni mari, ci poti cumpara una micuta, pe care sa o asezi la vedere. O poti amplasa pe etajerele din sufragerie sau pe jos, langa usa de la intrare. Este o decoratiune foarte sofisticata, care poate schimba atmosfera din casa.

In cazul in care ai o casa spatioasa, poti achizitiona o fantana mare, pe care sa o situezi in mijlocul holului.

In cele din urma, este foarte important sa achizitionezi doar ceea ce iti face placere, deoarece locuinta trebuie sa te reprezinte in totalitate. Cu toate acestea, nu uita ca exista cateva elemente care pot infrumuseta aspectul casei, prin latura lor artistica. Pune accent pe eleganta si detalii si nu-ti va parea rau.

Sursa foto: Unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!