Instanturile de apa calda, o alternativa eficienta la termoficarea centralizata

Despre apa calda nu se mai poate spune ca este o modernitate, ci ar trebui sa fie ca parte din normalitate pentru fiecare casa, indiferent ca este un apartament dintr-un oras aglomerat sau o casa din mediul rural. Tehnologia evolueaza de la an la an, la fel si modalitatile de dotare a locuintelor cu sisteme si solutii de incalzire.

Instant apa calda

In ziua de astazi, accesul la apa calda reprezinta o necesitate, iar locuitorii din toate mediile ar trebui sa obtina asta intr-un mod facil, iar in caz de avarie sa se poata rezolva rapid situatia. Insa exista situatii in care montarea unei centrale termice pe gaz nu este posibila, iar boilerul electric ar putea inseamna costuri prea mari pentru factura la electricitate.

In acest caz, o solutie convenabila pentru a avea constant apa calda acasa este montarea unui instant pentru apa calda.

De ce este util un instant de apa calda

Un instant de apa calda este un dispozitiv electric cu functii asemanatoare cu o centrala termica sau un boiler, utilizat pentru a obtine apa calda menajera acolo unde nu sunt posibile celelalte variante. Comparativ cu alte variante de incalzire pentru nevoile zilnice, instanturile de apa calda de la Instalatii Shop mai au o serie de avantaje, dincolo de faptul ca substituie variantele deja mentionate.

  • Montarea simpla

    Este un dispozitiv simplu, care are doar o serie de instalatii de baza si nu necesita un rezervor suplimentar, ocupand un spatiu redus, avantaje care elimina din start o serie de costuri.

    Asadar, nu va trebui sa-ti faci griji de locul unde il vei amplasa, pentru ca poate fi montat si in spatiile inguste.

  • Alimentarea variata

    Un astfel de aparat de incalzit apa este destul de versatil atunci cand vine vorba de modalitatea de functionare, in sensul ca se poate alimenta atat la gaz, prin racordare directa la teava de alimentare ori la o sursa GPL, cat si la curentul electric.

  • Incalzire instanta

    Daca bun cazul boilerului trebuie sa astepti cateva minute pana se incalzeste apa din recipient, un astfel de dispozitiv va incalzi apa imediat, odata cu fluxul care curge, datorita unei rezistente electrice. Astfel, te ajuta sa economisesti energie electrica deoarece nu va consuma pentru a mentine apa calda constant.

  • Au o durata de functionare indelungata

    Daca este utilizat un conditii optime iar apa care circula prin instalatie este dedurizata, acesta poate dura ani buni, scutindu-te de aceasta grija.

Un instant de apa calda este un dispozitiv complet, livrat cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ti asigura apa calda ori de cate ori ai nevoie pentru propria gospodarie, casa de vacanta sau casa de la bunicii de la tara. Asadar, un astfel de incalzitor de apa instant poate raspunde nevoilor multor utilizatori. Atentie insa, daca doriti sa incalziti un debit mai mare de apa, chiar daca acesta este un dispozitiv economic, in astfel de situatii tot va genera costuri ceva mai mari.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!