INCHIDERI TERASE CU STICLA GLISANTA

0 LEI

INCHIDERI TERASE CU STICLA GLISANTA
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de INCHIDERI TERASE

Inchidere terasa cu sticla -Exista mai multe solutii de inchidere terasa cu sticla dintre care cea mai des utilizata este reprezentata de sistemul Todocristal.


Acesta are rolul de a transforma spatiul de pe terasa dintr-un simplu loc de depozitat intr-o terasa inchisa cu geamuri securizate. Comparativ cu copertinele pentru terasa sau cu marchizele, sistemul acesta utilizeaza sticla motiv pentru care toate persoanele care il folosesc au o serie de avantaje importante.


Inchidere terasa cu sticla - avantaje


Atunci cand clientii opteaza pentru terase inchise cu sticla, au o serie de avantaje importante. In primul rand sunt utilizate geamuri glisante sau geamuri culisante ceea ce ofera un grad ridicat de protectie.


Cand aveti amenajate terase inchise cu geam beneficiati de izolare contra intemperiilor si altor fenomene meterologice.


Prin inchidere terasa cu sticla sau prin terase din sticla si inchidere terasa cu sticla glisanta intelegem toate arhitecturile exterioare care ajuta foarte mult la marirea spatiului ocupat de amprenta casei. Sistemele cu geamuri din sticla sunt perfecte si sunt adaptate pentru toate cerintele referitoare la protectie contra tuturor intemperiilor.


Inchidere terasa cu sticla - avantajele tehnice


Pentru un sistem de inchidere terasa cu sticla grosimea sticlei trebuie sa fie cea potrivita. Utilizarea unor terase de sticla care au o grosime de doar 10 mm ofera avantajul sigurantei.


Aceasta solutie reprezinta de asemenea si un mod foarte bun prin care se poate obtine o buna vizibilitate care este necesara pentru admirarea peisajului frontal.


Sticla securizata se poate utiliza si ca pereti despartitori iar grosimea ei ii confera si posibilitatea de a se utiliza pentru compartimentari.


Inchidere terasa cu sticla - ce este sistemul de siguranta


Sistemele de inchidere terasa cu sticla ofera siguranta la standarde moderne si este foarte bine pliat pe cerintele din rpezent in asigurarea sigurantei optime.


Sistemele de inchidere terasa cu sticla sunt prevazute cu mai multe incuietori. Ele sunt in general asezate una in zona de sus si alta in zona de jos a geamurilor glisante ceea ce nu permite ca intrusii sa intre din exterior.


Inchidere terase cu sticla - parametri de utilizare


Sistemele de inchidere terasa cu sticla asigura o foarte buna protectie contra vantului, ploii, zgomotului, prafului sau oricaror alte neplaceri cauzate din exterior si cresc gradul de utilizare avand geamuri glisante a spatiului pe tot timpul anului.


Inchiderea teraselor cu sticla este atractiva in ceea ce priveste latura estetica a lucrurilor si sistemul cu ferestre glisante nu va modifica fatadele. Toata greutatea sistemului se bazeaza pe zona de jos si nu sunt folositi rulmenti.


Pentru inchidere terasa cu sticla se discuta si despre o eficienta energetica foarte buna care duce la economia de bani.


Inchidere terasa cu sticla - o solutie adaptabila


Sistemul folosit in structurile de inchideri terase este personalizat complet si se adapteaza la nevoile fiecarei persoane el putand sa fie montat in mai multe forme.


Si pentru terase dar si pentru inchiderea balcoanelor, se pot gasi copertine pentru intrare sau pentru balcon la cele mai bune preturi.


Inchidere terasa cu sticla - Informatii suplimentare


Firma noastra va ofera si urmatoarele produse: copertine balcon, copertine retractabile, marchiza, prelata terasa, prelate transparente cu capse si bride, inchideri terase cu sticla, copertine terase, inchidere balcon cu sticla, umbrele terase, copertine mobile, copertine intrare casa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate