3 idei cu ajutorul carora sa-ti redecorezi sufrageria la un cost scazut

Fie ca ti-ai achizitionat recent un apartament sau ai luat unul in chirie, redecorarea sufrageriei este primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce te-ai instalat in noua locuinta, deoarece este locul in care iti primesti oaspetii si in care iti petreci majoritatea timpului liber. Mai jos vei gasi o lista cu 3 idei cu ajutorul carora iti poti redecora sufrageria si prin care ii poti oferi acesteia un aspect nou.

Redecorare sufragerie

Iata cele 3 idei cu ajutorul carora sufrageria ta va capata un aspect nou si placut

1. Schimba culoarea camerei

Schimbarea culorii camerei este primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand incepi redecorarea sufrageriei. Fiind o activitate pe care o poti face fara a avea cunostinte necesare in domeniul constructiilor, vei economisi bani si iti vei dezvolta o abilitate noua. Sufrageria trebui sa aiba o culoare deschisa pentru a-ti imbunatatii starea de spirit atunci cand te afli in ea. Pretul varului difera in functie de varianta aleasa de tine, asadar, consulta toate magazinele de specialitate inainte de a lua decizia finala cu privire la viitoarea culoare a sufrageriei tale.

2. Mobila si accesoriile de care ai nevoie

Mobila schimba aspectul camerei in care se afla, asa ca poti opta pentru o mobila vintage daca culoarea aleasa de tine pentru sufragerie este inchisa. De asemenea, daca ai ales o culoare deschisa, pentru a da sufrageriei tale un look modern si inovativ, mobila din pal alba este alegerea corecta pe care trebuie sa o faci. Nu uita sa cumperi accesoriile necesare pentru mobila, dar daca aceasta nu vine cu ele la pachet, gasesti glisiere cu role aici, pe regencycompany.ro, la preturi accesibile. Pe langa accesoriile pentru mobila, perdelele pe care le vei pune in sufragerie ii vor da acesteia un aspect cu totul deosebit.

3. Electrocasnicele care nu trebuie sa lipseasca

Electrocasnicele sunt cele care ne imbunatatesc viata de zi cu zi, iar un Smart TV, un PlayStation si o boxa pentru muzica sunt accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din sufrageria ta. Daca iti plac petrecerile, boxa trebuie sa fie cat mai aproape de tine.

Instalatiile luminoase incep sa fie din ce in ce mai prezente in casele oamenilor, iar pentru a avea o petrecere reusita la tine acasa, cumpara si tu una. Musafirii tai vor fi mereu fermecati de aceasta. Pe langa instalatia luminoasa, lumina oferita de becuri trebuie sa se integreze cat mai natural in camera. De aceea, trebuie sa alegi culoarea luminii oferita de becuri in functie de look-ul pe care l-ai oferit sufrageriei tale.

Indiferent de alegerile pe care le vei face, sfaturile de mai sus vor veni in ajutorul tau atunci cand te vei decide sa-ti renovezi sufrageria. Chiar daca ai alocat un buget redus pentru asta, cu rabdare si pricepere, poti da sufrageriei tale un aspect placut si greu de uitat pentru cei care vor trece pragul casei tale.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

PAT LEMN MASIV RAMELY, ALB, 160X200

Pret: 2149,00 LEI 1849,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!