HOTA INSULA AUTONOMA PYRAMIS CILINDRICA, PUTERE ABSORBTIE 900MC/H, INOX

3799,99 LEI

HOTA INSULA AUTONOMA PYRAMIS CILINDRICA, PUTERE ABSORBTIE 900MC/H, INOX
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Hota insula Pyramis CILINDRICO, putere de absorbtie 900mc/h, Ø43cm, 47dB, Control electronic, Inox

Puterea nominala de absorbtie - 900m3

Nivelul de zgomot - 67dB

Designul, functionalitatea si costul raportat la performanta sunt atributele principale ale hotelor PYRAMIS. Liniile delicate, materialele de inalta calitate si finisajele ireprosabile iti pot innoi bucataria. Functiile avansate si capacitatile mari de absorbtie confera un mediu sanatos, curat si fara mirosuri, creand conditiile ideale pentru gatitul zilnic.

Alege hota potrivita bucatariei tale! Te ajutam sa alegi hota potrivita pentru bucataria ta in functie de capacitatea de absorbtie, pe baza urmatoarelor criterii:

Dimensiunea bucatariei
Suprafata zonei de gatit
Numarul si dimensiunea arzatoarelor sau a zonelor de gatit electrice
Noi calculam volumul incaperii in metrii cubi si inmultim valoarea cu 12 (o hota eficienta trebuie sa reimprospateze cel putin un volum de 12 ori mai mare al aerul din bucatarie).

Exemplu:
Dimensiunile bucatariei: 3 metri lungime, 2,5 metri latime si 2,5m inaltime. Volumul bucatariei este egal cu lungime x latime x inaltime: 3 x 2,5 x 2,5 = 18,75m3. Tinand cont de faptul ca volumul de aer din bucatarie trebuie reimprospatat de 12x/h, capacitatea minima de absorbtie este 12 x 18,75m3=225m3. Ca urmare te sfatuim sa alegi o hota a carei capacitate de absorbtie este apropriata de valoarea de 225m3/h.

Nivel de zgomot redus. Hotele Pyramis mentin nivelul de zgomot la cote reduse, oferind un comfort casnic perfect. Nivelul de zgomot este masurat in db iar hotele Pyramis se incadreaza la un nivel de zgomot aferent unei camere de zi!

Livrare gratuita.

Garantie - 24 luni