O terasa cool? Un showroom fancy? O alee prietenoasa? Solutia noastra - gresia de exterior!

Gresia de exterior - gresia XT - a devenit solutia optima si rapida pentru o amenajare de succes.

Fie ca vrei sa amenajezi o terasa, o piscina, un showroom auto sau o alee in gradina ta, placile de gresie XT sunt solutia cea mai rapida si in acelasi timp cea mai fezabila! Datorita grosimei de 2 cm, gresia rezista la trafic greu / trafic auto si rezista la inghet.

Gresie exterior

O alee pe care vrei s-o realizezi rapid, in gradina ta? Simplu - direct pe pamant... tasezi, pui un strat de sort, asezi placile de gresie XT de 2cm grosime si... BINGO! Aleea ta e gata! (vezi foto de mai jos).

Gresie exterior

Gresia de exterior, in general cu o grosime de 2 cm, poate fi montata in diverse moduri (vezi foto de mai jos) - pe sapa, direct pe pamant sau - cea mai rapida si versatila solutie - pe ploti cu inaltime reglabila (in foto mai jos).

Gresie exterior Gresie exterior Gresie exterior

Plotii (vezi foto de mai jos) rezolva o multime de probleme - datorita inaltimii reglabile, poti sa montezi podeaua flotanta la ce inaltime vrei, fata de sol. Astfel, in functie de spatiu si destinatia lui, obtii rapid o podea extrem de rezistenta, fara infiltratii si care se poate curata foarte usor.

La fel, in cazul unei probleme ce apare in sapa, o infiltratie de exemplu, interventia este imediata si facila, doar prin scoaterea catorva placi din locul unde au aparut problemele.

Gresie exterior Gresie exterior Gresie exterior

Pardoseala flotanta de exterior, realizata din placi de gresie portelanata cu grosimea de 2 cm, montata pe ploti reglabili este cea mai buna solutie pentru balcoane si terase exterioare. Vezi mai jos cateva imagini din timpul montarii unei terase pe pardoseala flotanta.

Gresie exterior Gresie exterior

Suprafata placilor poate fi antiaderenta si ceea ce este cel mai important, rezista la sarcini foarte mari, ceea ce le face extrem de utile de exemplu in garaj sau in curtea unui service auto, cu trafic mare de automobile. De asemenea, o gresie de exterior extrem de cool, cu o textura speciala, poate face diferenta in cazul unei terase de restaurant.

Intrati pe site-ul https://www.faiantagresie.com/ in sectiunea Pardoseala Flotanta si alegeti-va modelul dorit!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SOBA LEMNE MBS HIT ROSU

Pret: 1323,01 LEI 1050,01 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!