GEAMURI CULISANTE

0 LEI

GEAMURI CULISANTE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de INCHIDERI TERASE

Geamuri glisante - Sunt mai multe avantaje oferite de amplasarea unor geamuri glisante acasa sau in spatiul de birouri.


In ultma vreme se folosesc tot mai multe geamuri glisante sau geamuri culisante in cladirile noi datorita numeroaselor beneficii estetice si functionale pe care acestea le aduc si pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.


Geamuri glisante - protectia oferita de geamuri mobile


Cu ferestre glisante va puteti bucura de spatiul preferat din casa pe intreg anul. Cu ajutorul unui sistem de gueamuri culisante puteti pastra terasa inchisa sau deschisa pe timpul verii si o puteti pastra partial deschisa pe timpul primaverii si toamnei.


Toate aceste caracteristici sunt foarte bune pentru ca asigura protectie contra ploilor sau vanturilor puternice. Daca utilizati terase inchise cu geam veti evita cresterile consumului de energie din timpul iernii. In momentul in care mariti temperatura din interior si geamurile sunt inchise sistemul de geamuri glisante este conceput special pentru toate nevoile si pentur toti clientii.


Geamuri culisante - aspectul estetic oferit de geamuri glisante


In ceea ce priveste latura estetica sistemele de inchidere cu geamuri glisante pentru terasa ofera o viziune noua asupra arhitecturii unei terase inchise, a unui balcon si a spatiilor similare.


Datorita materialelor folosite, terasele care sunt inchise cu geamuri retractabile ofera o priveliste clara care nu va fi obturata de rame din interior si veti beneficia de un aspect exterior splendid.


In cazul in care vreti sa inchideti balconul utilizand geamuri culisante va bucurati de o privire libera si neingradita frontal iar arhitectura fina a spatiului asigura relaxarea deplina in balcon.


Geamuri glisante - avantajele practice ale geamurilor culisante


Geamurile culisante sunt extrem de usor de instalat in cazul in care vreti un balcon inchis cu sticla. Sistemul nostru Todo Cristal care are geamuri culisante permite ca acestea sa fie glisate pe intreaga suprafata a cadrului realizat din aluminiu.


Lucrul acesta este extrem de practic pentru ca in doar cateva momente se poate beneficia de o terasa, un foisor sau un balcon considerate open space.


Greutatea pe care o au sistemele cu geamuri glisante este variabila si nu se vor utiliza rulmenti, motiv pentru care intretinerea este foarte usoara deoarece geamurilor vor culisa si se vor aranja in diverse moduri.


Denumite si geamuri glisante, geamurile culisante sunt dotate cu sticla securizata de o calitate superioara. Inchiderea balcoanelor si geamurilor utilizand geamuri culisante va duce la imbunatatirea eficientei energetice si economisirea de bani.


Geamuri glisante - informatii suplimentare despre geamuri culisante


Pentru a cumpara un sistem cu ferestre glisante va trebui ca fiecare persoana interesata sa trimita datele pentru terasa sau balcon unde trebuie realizata inchiderea. Geamurile glisante pot fi amplasate in orice terasa, foisor sau blacon si vor imbunatati cu siguranta aspectul general al acestor spatii. I


n plus, va veti crea mediul propice pentru relaxare si pe timpul verii deoarece puteti foarte usor sa controlati temperatura din inerior glisand in mod corespunzator geamurile.


Va asteptam pentru a gasi impreuna sistemul de geamuri culisante care vi se potriveste cel mai bine pentru interiorul pe care il detineti. De asemenea, beneficiati de consultanta gratuita pentru ca sistemul ales sa fie unul potrivit nevoilor pe care le aveti.


Geamuri glisante - Informatii suplimentare


Firma noastra va ofera si urmatoarele produse: copertine balcon, copertine retractabile, marchiza, prelata terasa, prelate transparente cu capse si bride, inchideri terase cu sticla, copertine terase, inchidere balcon cu sticla, umbrele terase, copertine mobile, copertine intrare casa.