FOTOTAPET FEREASTRA LUMINOS IN INTUNERIC

120 LEI

FOTOTAPET FEREASTRA LUMINOS IN INTUNERIC
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Fototapetul Startonight are proprietatea unica de a lumina in intuneric. In prezenta oricarei surse de lumina, doar 30 de minute ar fi suficiente pentru a incarca produsul cu energie luminoasa. Apoi, la lasarea intunericului, va radia o lumina calda si discrete.

IMPORTANT: Materialul luminos este ecologic, nu contine fosfor, nu este radioactiv si nu dauneaza sanatatii sau mediului inconjurator.

Montaj
Scoateti produsul din cutie. Intindeti fiecare piesa una langa alta, in ordinea corecta. Aveti nevoie de cateva instrumente: o galetusa cu apa, o pensula, rola cauciuc sau silicon pentru tapet, poloboc si creion. Va sugeram sa folositi o folie de plastic pentru a proteja camera si mobilierul, in cazul in care fototapetul dumneavoastra este mare.

Pregatirea suprafetei: peretele trebuie sa fie curat, neted, fara grasimi si potrivit pentru absorbtia umezelii. Zonele cu denivelari trebuiesc eliminate. Peretele trebuie sa fie uscat atunci cand veti aplica tapetul. Va recomandam sa insemnati peretele pe orizontala si pe verticala cu ajutorul unui poloboc, pentru a plasa corect fototapetul .
Pregatirea si aplicarea adezivului: veti primi gratuit pachetul cu adeziv pentru tapet. Il veti dizolva in apa in proportiile indicate in instructiunile din pachet si veti aplica un strat fin si uniform pe spatele fiecarei piese. Lasati sa actioneze 3 minute iar apoi incepeti prin aplicarea primei piese. Nu este un tapet auto-adeziv.

Aplicarea fototapetului
Piesele se lipesc pe perete, una cate una, de sus in jus, luand ca repere insemnele facute anterior. Folositi rola de silicon pentru tapet pentru a fixa tapetul pe perete si elimina eventualele bule de aer.
Tapetul va fi complet uscat in 24 - 48 de ore.

Dimesiuni: 1.20 x 0.80 m

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate