FANTANA TABLOU - PERETE DE APA

4284 LEI 3600 LEI

FANTANA TABLOU - PERETE DE APA
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Fantana Tablou a fost creata pentru a improspata atat prin proprietatea apei de a capta particulele de praf si purifica aerul, cat si prin simpla prezenta a caderilor de apa in cascada ce se preling de-a lungul peretelui.

Realizata din placi de sist, marmura sau ardezie, disponibile intr-o varietate de culori, fantana creeaza un tablou elegant, cu o nota luxurianta, ce ofera un cadru de relaxare sofisticat.

Culoarea din fundalul tabloului prinde viata sub licarirea apei, iar sunetul delicat al caderii acesteia intregeste atmosfera relaxanta.

Contrastul fascinant dintre elementele metalice de cupru sau otel inoxidabil ce strajuiesc tabloul amplifica senzatia privitorului de a se afla fata in fata cu un obiect fermecat. Puterile acestei fantani tablou nu sunt magice, insa se fac cu siguranta resimtite prin ambianta ZEN pe care o creeaza.

Notele finale ale fantanii sunt pietrele de rau, ce completeaza imaginea in mod natural, si sistemul de iluminare care aduce la viata tabloul.

Aceasta fantana de perete este realizata manual din:
- elemente metalice din cupru patinat
- pietre de rau
- placa de piatra
- sistem de iluminare
- pompa submersibila

Dimensiuni fantana: 60 x 15 x 130 cm (L x l x h)

Greutate: 40 kg

Livrare gratuita

Garantie - 12 luni