FANTANA DECORATIVA POARTA - 7 TREPTE

583,10 LEI 490 LEI

FANTANA DECORATIVA POARTA
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Fantana decorativa POARTA - 7 trepte

O combinatie menita a concentra invataturile orientale, puterea naturii si efectul relaxant al apei intr-un singur element de decor, fantana Poarta impresioneaza prin aspect si puteri binefacatoare.

La o simpla privire se pot observa sapte trepte ce, in lumea orientala antica, simbolizeaza portile pe care o persoana trebuie sa le deschida pentru a putea atinge armonia interioara.

Portile, reprezentand chakrele, puntile din noi ce ne duc mai aproape de energia universala si indeplinirea viselor, sunt realizate din bambus, un element al naturii cunoscut pentru puterea sa binefacatoare.

Aceasta fantana decorativa va va oferi cadrul ideal pentru a va deschide portile spre cunoastere si a va destinde pe ritmul susurului ei.

Realizata exclusiv din materiale naturale - bambus, pietre de rau si vas de ceramica - fantana invaluie in prospetime spatiul in care este asezata.

Fantana Poarta este un element de decor viu, menit a va aduce mai aproape de natura si a va invita sa va deschideti portile spre armonie.

Aceasta fantana feng shui de interior este realizata manual din:
- bambus natural
- pietre de rau
- pompa submersibila

Dimensiuni fantana: 32 x 15 x 63 cm (L x l x h)

Greutate: 3 kg

Fantana produsa in Romania

Garantie - 12 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate