FANTANA DE INTERIOR FENG SHUI MONOLOG

1094,80 LEI 920 LEI

FANTANA DE INTERIOR FENG SHUI
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Fantana de interior MONOLOG - te ascult

Creata pentru a aduce stabilitate in ritmul fiecarei zilei si a invita la momente de introspectie, Fantana Monolog este un element de decor Feng Shui ce va va ajuta sa va rupeti de cotidian.

Contrastul dintre aspectul necizelat al pietrei, crud si neatins de maini modelatoare, si susurul lin al apei diafane redau echilibrul oricarui spatiu si impresioneaza privitorul.

Aceasta fantana arteziana de interior infrumuseteaza orice incapere prin contrastul dintre robustete si gratie, dar contribuie si la crearea unui cadru ideal pentru dimineti motivatoare si seri relaxante.

Mai mult decat atat, daca ii dedicam cateva momente in fiecare zi, ne amintim cat de important este sa invatam sa ascultam…pe cei din jur, apa, natura.

Amplasamentul ideal al acestei fantani de interior ar fi in lumina directa, la semi-inaltime, pentru a-i spori frumusetea si efectul relaxant.

Pietrele de rau pozitionate la baza placii de piatra imbracata in cupru intregesc cadrul natural ideal pentru cateva clipe de…monolog.

Aceasta fantana feng shui de interior este realizata manual din:
- cupru patinat cu aspect antichizat
- pietre de rau
- placa de piatra
- pompa submersibila

Dimensiuni: 33 x 33 x 63 cm (L x l x h) Greutate: 7 kg

Garantie - 12 luni