Trei elemente mici de design care vor face toata diferenta din lume in apartamentul tau

Cu siguranta ca vrei ca locuinta ta sa fie una primitoare, in care sa te simti confortabil, mai ales atunci cand ajungi acasa dupa o zi grea la birou. Daca vrei ca apartamentul tau sa iti ofere senzatia de confort, familiaritate si relaxare, poti oricand face mici adaugari care vor face, insa, diferente mari.

Lumanari decorative pentru casa

Daca nu vrei sa cheltuiesti mult sau sa pierzi timp si energie cu redecorari masive, ai intotdeauna varianta de a face mici modificari cu efecte importante. Iata cateva elemente mici care ar putea aduce un aer nou in locuinta ta.

Micile schimbari din apartamentul tau care iti vor aduce un aer proaspat

1. Schimba draperiile

De cele mai multe ori, importanta draperiilor intr-o incapere este subestimata. Lumea este tentata sa fie atenta la mobilier in majoritatea cazurilor, insa o draperie noua poate face oricand toata diferenta din lume.

Iata asadar o solutie simpla prin care vei putea da un "restart" locuintei tale: alege noi draperii pentru toate camerele si vei simti instant un aer proaspat, fara sa fii nevoit sa treci printr-o procedura complicata de redecorare sau sa cheltuiesti sume semnificative. Daca aveai draperii inchise la culoare si fara un anumit model pe ele, poti face pasul urmator si sa mergi pe o varianta cu niste culori mai aprinse sau cu diverse modele pe ele. Desigur si drumul invers este o varianta. Vei vedea ca o simpla draperie poate schimba atmosfera cu totul.

2. Cumpara lumanari decorative

Majoritatea oamenilor au clasicele lumanari parfumate prin casa, insa ai putea face pasul urmator daca vrei un refresh in apartamentul tau. Lumanarile decorative nu doar ca aduc un miros placut si creeaza o atmosfera de relaxare, ci au si rolul de a aduce un plus design-ului din locuinta ta.

Atunci cand vei cauta lumanari decorative pentru casa ta, este important sa alegi unele care se vor integra perfect cu restul mobilierului pentru a nu crea o discrepanta semnificativa intre acest element de design si restul apartamentului. O varianta pentru tine ar putea fi oferta variata a celor de la myricandles.ro.

3. Schimba atmosfera cu un tablou nou

Un simplu tablou nou plasat pe un perete care inainte era complet gol poate sa ofere un aer nou intregii camere. Poti repeta miscarea pentru mai multe camere si vei avea astfel o schimbare majora fara prea multa bataie de cap din partea ta.v

Din nou, este recomandat sa alegi tablouri cu o cromatica potrivita pentru paleta de culori din apartamentul tau, astfel incat restul sa se integreze perfect cu restul design-ului. Schimbarea nu va fi una care sa iasa imediat in evidenta, insa vei observa ca musafirii tai vor observa ca ceva este diferit, fara sa reuseasca insa sa spuna concret ce anume.

Asadar daca vrei sa dai un refresh locuintei tale, dar nu doresti in mod neaparat sa aloci un buget semnificativ si nici mult timp de pierdut nu ai, poti incerca aceste trei modificari usoare si rapide.

Sursa foto: pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!