Top 4 elemente esentiale pentru o sufragerie reusita

Sufrageria este incaperea unde primesti musafirii in casa ta. Ea ar trebui sa reflecte gusturile tale si sa fie locul unde sa te bucuri de intalniri cu prietenii tai. Indiferent de stilul ales in designul casei tale, e necesar sa ai un loc pentru astfel de intalniri.

Amenajare sufragerie

Chiar daca ai o sufragerie mica sau mare, ea trebuie sa aiba anumite elemente, pentru a fi un spatiu confortabil, dar si util.

Iata 4 elemente de baza intr-o sufragerie

Canapeaua

Fie ca preferi un set de canapele sau mai multe fotolii, sufrageria trebuie sa aiba aceste elemente. Invitatii tai se vor simti foarte confortabil, iar atmosfera creata va fi una relaxanta. Acest lucru poate conduce la un timp de calitate alaturi de prietenii tai.

Canapeaua sau fotoliile trebuie sa fie in ton cu designul sufrageriei, dar mai ales sa fie confortabile. Confortul este cea mai mare calitate pe care o canapea trebuie sa o aiba. Este bine sa optezi pentru o canapea care se si extinde, in cazul in care vei avea vreodata nevoie de un spatiu de dormit in plus.

Masa dining

Deseori cand ai musafiri, ii inviti si la masa. De aceea, este important ca in sufrageria ta sa ai o masa de dining. Cele mai populare mese sunt cele cu sase locuri, dar care se pot extinde pentru 8, 10 sau chiar 12 persoane. Aceste mese extensibile sunt foarte utile, deoarece nu ocupa mereu spatiu in sufragerie, ci doar cand ai nevoie. Investeste intr-o masa de dining de calitate si pe gustul tau, ca sa o poti pastra cat mai mult timp. Nu uita sa achizitionezi odata cu masa si niste scaune, ca sa fii sigur ca se potrivesc.

Iluminatul

Iluminatul unei sufragerii este o parte importanta. Este de dorit sa ai minim 2 tipuri de lumini in sufragerie. O iluminare ar trebui sa fie ambientala, pentru serile in care atmosfera este relaxata si invitatii tai urmaresc un film sau pur si simplu stati de vorba. Un alt tip de iluminare este cea puternica. Poti alege de exemplu una dintre aceste lustre led de aici pe Led-zone.ro, pe care sa o plasezi deasupra mesei de dining. Acolo vei avea nevoie de o lumina puternica, pentru a putea servi masa.

Poti alterna aceste tipuri de lumini pentru a crea atmosfera potrivita.

TV sau sistem audio

Este distractiv sa ai un televizor in sufragerie. Asa vei putea sa urmaresti impreuna cu invitatii tai emisiunile preferate sau un film. Daca nu va uitati la emisiuni TV, puteti folosi laptopul pentru a va conecta la televizor si astfel veti putea urmari un film sau un stand up, pe un ecran mare.

Daca nu vrei sa ai un TV in sufrageria ta, poti opta pentru un sistem audio, la care sa conectezi telefonul. Asa vei putea pune muzica pe fundal, iar atmosfera va fi mult mai buna.

Poti organiza si un mini karaoke, insa asigura-te ca nu vei deranja vecinii.

Asadar, o sufragerie poate fi un spatiu primitor, in care tu si prietenii tai sa va petreceti timp de calitate. Achizitioneaza lucrurile de baza precum canapea, masa si un sistem audio. Nu uita sa ai 2 tipuri de lumini, pentru a te plia pe atmosfera creata.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

VITRINA CLASIVA KENT EWIT, CASTAN

Pret: 2358,00 LEI 1744,00 LEI

Casa si gradina - oferte

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!