5 elemente decorative pe care trebuie sa le ai in sufragerie

Sufrageria este o incapere destinata relaxarii si petrecerii timpului liber alaturi de cei dragi. Modul in care amenajezi un living conteaza mult pentru aspectul, confortul si ambianta din aceasta camera.

Exista cateva obiecte de decor ce nu ar trebui sa lipseasca din sufragerie, asa ca iata care sunt cele mai importante dintre acestea si care este rolul pe care il au in infrumusetarea camerei de zi.

Living

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/zLT3VqWEgOQ

Draperiile contribuie foarte mult la aspectul sufrageriei

Atunci cand alegi modelul de draperii pentru sufragerie, trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante. Draperiile au un aport important in ceea ce priveste decorul camerei, asa ca ele trebuie alese in functie de stilul pentru care ai optat.

Este recomandat sa alegi draperii lungi, pana la nivelul pardoselii, in asa fel incat sa creezi un mediu elegant si primitor in acelasi timp. in functie de amenajarea interioara draperiile pot sa fie intr-o singura culoare sau sa aiba un model care sa se potriveasca cu restul incaperii. Important este, insa, ca materialul draperiilor sa fie plin si bogat si de preferat, semiopac sau chiar opac.

Pernele mari se potrivesc in orice sufragerie si creeaza o atmosfera intima

Indiferent de stilul in care ai ales sa decorezi sufrageria, pernele mari isi vor gasi cu siguranta locul in peisajul ambiental. Acestea contribuie la crearea unei atmosfere foarte confortabile si primitoare, astfel incat toti invitatii se vor simti foarte bine si in largul lor.

Pernele au un rol decorativ in sufragerie, dar si unul practic, deoarece pot fi folosite si pentru serile de film sau pentru alte activitati in familie.

Tablourile pot infrumuseta peretii sufrageriei

La fel ca si in cazul pernelor, exista atat de multe tipuri de tablouri incat pot sa fie integrate in orice stil de design interior, indiferent ca este unul clasic sau minimalist. Tablourile, indiferent de marime si culori, sunt indicate mai ales pentru peretii intr-o singura culoare.

In cazul in care pe perete este aplicat tapet cu model, tablourile s-ar putea sa incarce decorul, asa ca e mai bine sa renunti la ele si sa le folosesti numai acolo unde e nevoie de o pata de culoare.

Rafturile te ajuta sa salvezi spatiu in sufragerie

Daca sunt alese asa cum trebuie, rafturile pot sa contribuie la un decor placut si interesant, dar acestea au si o componenta practica foarte importanta, drept pentru care nu trebuie sa lipseasca din nicio sufragerie.

Cu ajutorul rafturilor, poti face economie de spatiu prin plasarea unor obiecte pe ele, fie ca este vorba despre diverse decoratiuni, carti sau fotografii. Mai mult decat atat, rafturile pot sa fie ordonate asimetric, daca acest lucru este potrivit pentru stilul in care e amenajata sufrageria.

In sufragerie ai nevoie de un fotoliu confortabil pentru zona de relaxare

Chiar daca de obicei zona de relaxare se amenajeaza intr-un colt mai retras, este important sa acorzi atentie decorarii acesteia, pentru ca treptat ea va deveni un loc preferat de catre membrii familiei.

Fie ca este locul in care meditezi sau citesti, ai nevoie de un fotoliu foarte confortabil unde sa te odihnesti si sa iti petreci timpul dedicat tie. Ai la dispozitie numeroase modele si tipuri de fotolii pe care sa le pozitionezi in zona de relaxare. Acestea vor contribui la o ambianta foarte placuta, iar tu vei avea la dispozitie un spatiu numai al tau pentru reincarcarea bateriilor.

Decorarea sufrageriei poate sa fie o activitate foarte placuta, chiar daca amenajarile interioare nu sunt punctul tau forte. Este important sa tii cont de cateva detalii si sa amenajezi sufrageria cu tot ceea ce este necesar, pentru a o transforma intr-o incapere primitoare atat pentru familie, cat si pentru alte persoane care te viziteaza. Indiferent de cat spatiu ai la dispozitie, asigura-te ca ai tot confortul necesar si, foarte important, nu face rabat de la calitate, ci priveste fiecare element ca fiind o investitie pe termen lung.

Living - draperii

Sursa foto: https://favi.ro/produse/p/set-de-2-draperii-taliyah-grommet-229-x-229-cm?v=2226

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

FOTOTAPET AUTUMN FOREST

Pret: 229,00 LEI 126,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!