Vezi aici cele 3 elemente decorative cu ajutorul carora poti schimba total aspectul livingului tau!

Vrei sa reimprospatezi aspectul sufrageriei tale fara sa depui prea mult efort, sa investesti prea multi bani sau sa faci prea multa mizerie? Ai nevoie de putina inspiratie in acest sens, ca sa fii sigur/a ca faci o treaba ca la carte? Tocmai ai inceput micul research si ai gasit acest articol? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuia, pentru ca de-a lungul sau vei putea regasi cele mai bune si usoare 3 sfaturi pe care le poti urma atunci cand iti amenajezi sufrageria, prin urmare, citeste-l pana la sfarsit!

Elemente decorative living

Iata ce poti introduce in decorul sufrageriei, pentru a-l reimprospata

1. Covoare

Primul lucru pe care il poti inlocui in sufrageria ta, daca vrei sa-i oferi un aspect total schimbat, fara sa te stresezi sau sa investesti sume mari de bani este covorul. Cu siguranta poti gasi ceva mai bun si mai fresh, care se incadreaza si mai bine in decorul sufrageriei. Opteaza pentru ceva care sa aiba dimensiunea potrivita, dar si culoarea. Cele mai sigure decizii sunt covoarele pufoase, ce au nuante cat mai neutre si rezistente la uzura. Arunca o privire pe internet, iar din doar doua click-uri il poti avea la tine acasa.

2. Corpuri de iluminat

In al doilea rand, corpurile de iluminat joaca un rol important in aspectul unei incaperi, iar alegerea lor corecta, poate face, cu adevarat, diferenta, scapandu-te de problemele cu care te confrunti, si anume nevoia de a schimba esteticul livingului tau rapid si usor. Poti opta pentru niste lampadare, care sa completeze perfect spatiul gol de langa canapea, ce vor transforma serile de citit si relaxare din propria sufragerie in unele si mai speciale. Apeleaza cu incredere la lampadarele de pe Homelux.ro , disponibile sub numeroase modele pe site-ul lor si nu vei regreta alegerea facuta!

3. Plante naturale

Nu in ultimul rand, plantele te vor ajuta sa-ti indeplinesti visul, acela de a-ti recapata placerea in a petrecere timp de calitate singur/a sau cu cei dragi in livingul tau, fiind complet multumit/a de esteticul pe care l-ai realizat. Daca alegi cateva plante naturale mai mari si alte cateva mai mici, pozitionandu-le strategic in casa, poti considera ca ti-ai dus la bun sfarsit misiunea, aceea de a-ti construi propriul spatiu de relaxare dupa o zi grea petrecuta la birou, indiferent de stilul pentru amenajarea locuintei pe care planuiesti sa-l abordezi in propria casa.

In concluzie, daca vrei sa faci o treaba buna in ceea ce priveste amenajarea livingului tau si schimbarea totala a aspectului sau, pune in aplicare cele 3 sfaturi pe care le-ai citit mai sus si nu ai cum sa nu obtii un rezultat mai presus de asteptari. Pentru mai multa inspiratie, poti verifica mai multe surse online sau chiar diferite reviste de specialitate si, fara doar si poate, vei gasi tot ce ai nevoie. Uimeste-ti toti prietenii si musafirii care calca pragul casei tale cu noul decor al sufrageriei si fa-i sa se simta ca acasa!

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SCOALA DE DESEN - ANDRAS SZUNYOGHY

Pret: 119,00 LEI 113,05 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!