Iata 3 elemente care vor schimba complet atmosfera din livingul tau

Daca iti doresti o schimbare in casa si ai dori sa incepi cu sufrageria, dar sa nu faci prea multe modificari, atunci ai mai multe variante care te-ar putea ajuta. Nu este necesar sa schimbi mobilierul daca iti doresti ca atmosfera sa prinda un alt contur, obiectele de decor pot avea o mare influenta. In functie de stilul abordat si de ceea ce iti doresti tu de la camera in care iti petreci probabil cel mai mult timp, ai cateva optiuni eficiente. Daca iti doresti sa descoperi care sunt acestea, citeste in continuare acest articol.

Amenajare living

Iata 3 elemente care vor iti for infrumuseta sufrageria

Lampadar

Fie ca ai o sufragerie mare sau una mai mica, un lampadar va oferi un cu totul alt vibe intregii incaperi. Acesta ofera un plus de eleganta si stil locului, fiind in stransa legatura cu pisele de mobilier din camera. De asemenea, te duce direct cu gandul la un loc comod in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de o carte sau de un serial cu o lumina difuza. Ai posibilitatea sa alegi tu cum sa fie aceasta in functie de preferintele tale, de exemplu ai becuri cu led ieftine de la Led-Zone.ro exact pe gustul tau.

Amenajare living

Suport cu plante

Plantele intotdeauna vor schimba complet atmosfera din casa ta si vor inviora intregul loc. Indiferent de stilul pe care l-ai abordat atunci cand ai decorat livingul, plantele sunt o optiune excelenta. Le poti pozitiona aleatoriu prin camera sau poti opta pentru un suport pentru plante. Pe internet vei gasi o multime de modele care sa se potriveasca de minune cu spatiul tau. Poti alege ceva simplu sau ceva mai sofisticat, depinde de preferinte. Daca nu esti o persoana careia ii plac plantele sau pur si simplu nu ai timp pentru a le ingriji, atunci poti opta pentru plante artificiale. Acestea vor arata excelent, iar tu nu trebuie sa iti faci griji in privinta lor.

Led-uri

Led-urile sunt din ce in ce mai apreciate in ultima vreme. Fie ca alegi sa le pui la geam, pe tavan sau in spatele mobilierului, acestea vor schimba complet atmosfera din living. Poti opta pentru diverse modele si culori iar in functie de culoarea predominanta din camera sa le setezi asa cum iti doresti. Acestea nu sunt suparatoare la vedere si nici nu consuma mult, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta.

Sunt o multime de lucruri care te pot ajuta sa schimbi complet aspectul unei incaperi, fara ca mobila sa fie inlocuita. Daca iti doresti sa te simti cat mai confortabil, alege elemente care te duc cu gandul la relaxare si la liniste. Cauta-ti inspiratie pe internet si nu ezita sa intrebi un specialist daca esti in pana de idei. Comanda online piesele pe care ti le doresti, fara sa mai fie necesar sa te deplasezi in magazin. Ai totul la indemana oricand, iar tot ce trebuie sa faci este sa stii exact ce iti doresti.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

LUSTRA MODERNA 91245-3A, 3 BECURI, ALB

Pret: 179,99 LEI 139,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!