Cum sa iti transformi bucataria intr-o camera moderna cu investitie minima

Atunci cand te hotarasti sa iti transformi locuinta intr-una mult mai moderna, care sa fie pe placul tau, primul lucru la care te gandesti sunt finantele. Cat ai investi in ceva ce nu este imperios necesar insa ti-ai dori foarte mult si ar spori considerabil confortul locuintei tale? Insa, cu putin rabdare, multe calcule, alegerile potrivite si chibzuite bine, visul tai poate deveni realitate, chiar si o investitie minima, care nu ti-ar face o gaura imensa in buget.

Bucatarie moderna

Specialistii in design interior fac deseori schimbari radicale ale locuintelor, cu buget limitat, insa acestia au cateva secrete care ii ajuta sa faca asta. In materialul urmator vei gasi si tu cateva ponturi despre cum sa aranjezi o casa care sa arate ca noua, cu bani putini.

Cateva secrete de amenajare a bucatariei de la specialistii in design interior

In primul rand, atunci cand vrei sa schimbi ceva in casa, trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei sa renunti, ce poate fi reconditionat, ceea ce poate fi pastrat, dar si suma pe care esti dispus sa o scoti din buzunar. Astfel, cu aceste lucruri in minte, fa-ti o lista cu lucrurile care trebuie aruncate, cele care pot fi reconditionate, ce poate fi pastrat si ce ai nevoie sa cumperi. In momentul in care stii exact ce ai de facut, iti a fi mult mai usor sa pui la cap vechile piese cu cele noi, pentru a crea exact ceea ce iti doresti.

Astfel, daca vrei sa economisesti bani, poti opta pentru varianta in care te vei ocupa tu de renovare. Pentru ca totul sa fie superb la final, este important sa inlocuiesti piesele pe care se vede trecerea timpului si uzura. De exemplu, chiuveta, blatul de bucatarie si masa pot fi inlocuite fara regrete. Iar daca nu esti exact ce model sa alegi, descopera chiuvetele de bucatarie de la Sensodays, locul ideal pentru a face alegerea pe care ti-o dore?ti.

Pentru inlocuirea blatului poti cauta o tamplarie care iti va face pe comanda, astfel ca la final acesta va fi exact cum iti doresti si cu dimensiunile potrivite. Si masa o poti face tot pe comanda, pentru ca aceasta sa se incadreze perfect in spatiu.

Scaunele (depinde de cat de vechi sunt) pot fi reconditionate, mai ales daca te pricepi la culori. In functie de tema bucatariei, le poti vopsi in culori vesele sau chiar le poti picta tot felul de modele interesante.

Si dulapurile din bucatarie pot fi revopsite (daca sunt in stare buna de functionare), mai ales ca te poti juca cum iti doresti cu modele si culori.

Ce este indicat sa schimbi (daca au ceva ani si daca iti permite bugetul) sunt obiectele electrocasnice: frigider, aragaz, robot de bucatarie. Noua tehnologie consuma mult mai putin, in plus electrocasnicele sunt mult mai performante decat cela care se fabricau in urma cu 10 ani, de exemplu.

Daca iti doresti ca bucataria ta sa arate ca noua, tine cont de sfaturile din materialul de mai sus si apuca-te de treaba! Cat de curand vei avea o bucatarie senzationala, exact asa cum iti doresti!

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

PAT DORMITOR LEMN BRAD BIANCA, 90x200 CM

Pret: 725,00 LEI 570,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!