Cum sa intri in spiritul sarbatorilor de iarna mai usor

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Pentru a te putea bucura din plin de aceasta perioada speciala din an este necesar sa intri in spiritul sarbatorilor si sa iti deschizi sufletul astfel incat sa ai parte de tot ce iti poate oferi magia Craciunul. Daca nu reusesti sa te bucuri din plin si simti ca vrei sa iti recapeti cumva entuziasmul cu privire la sarbatorile de iarna, continua sa citesti, ti-am pregatit un mic ghid pentru a descoperi cum poti recapata magia sarbatorilor.

Decorarea casei de Craciun

Vezi aici cum sa intri mai rapid si usor in spiritul sarbatorilor de iarna:

Decoreaza-ti casa intr-un mod festiv

Un prim pas pentru a te putea bucura de energia sarbatorilor este decorarea propriei locuinte. Din fericire magazinele si orasul sunt deja pline de luminite si tot felul de aranjamente care mai de care mai ochioase. Acelasi lucru trebuie facut si cu propria casa. Decorand vei sparge monotonia din casa si vei capata o energie noua si poate si acel entuziasm mult cautat. Suntem siguri ca ai deja niste decoratiuni pentru sarbatori, insa daca vrei sa mai completezi colectia cu niste accesorii de casa pentru Craciun, pe Sensodays.ro gasesti niste optiuni tare ochioase care te-ar putea interesa.

Mananca sau pregateste preparate de sezon

Un alt aspect pe care poti sa il iei in considerare este mancarea de sezon. Si nu doar mancarea, dar si bauturile de sezon. Mandarine, portocale vin fiert cu scortisoara, ciocolata calda cu bezele, o placinta cu mere sau dovleac, turta dulce sau orice altceva preferi tu - toate pot fi aromele perfecte pentru a-ti trezi simturile. Ideal ar fi sa preparate in casa chiar de tine, astfel te vei putea bucura de o activitate relaxanta, dar vei raspandi si mirosul in toata locuinta, fapt ce va intari si mai mult atmosfera festiva pe care vrei sa o creezi.

Asculta colinde

Daca ai parcurs deja cele doua puncte de mai sus, ai stimulat deja factorul vizual si papilele gustative, dar ar fi cazul sa adaugi si auzul pentru a completa totul. Colindele vor reusi categoric sa trezeasca amintiri placute si sa puna un zambet pe buze. Poti sa iti incepi dimineata cu un mix vesel sau sa iti inchei seara cu ceva mai lent pe ritmuri de jazz. Orice varianta ai alege va reusi sa iti aduca acel entuziasm al sarbatorilor pe care ti-l doresti.

Adopta o tinuta accesorizata cu motive de sarbatori

Pe langa cele mentionate, un alt lucru pe care il poti face este sa ai niste articole de imbracaminte sau accesorii cu tematica de Craciun. Pijamalele iti pot fi la indemana si sunt si extrem de comode atunci cand stai in casa. Poate niste sosete interesante si decorate cu braduti ori chiar papuci de casa pufosi. Alege cateva articole care te reprezinta si poarta-le zilnic pentru a te simti cat mai festiv posibil.

Asadar, daca vrei sa intri in spiritul sarbatorilor trebuie sa te bucuri de tot ce ai in jur si sa cauti sa aduci in casa ta toate elementele si traditiile specifice acestei perioade.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!