Nuanta de terracotta - cu ce se poate asocia?

Nuanta de terracotta este nuanta perfecta pentru toamna, ideala pentru a incalzi o incapere si pentru a invita la evaziune. Vrei sa o adopti si la tine in casa? Iata care sunt nuantele cu care se poate asocia.

Design interior nuanta terracotta

Nuanta de terracotta este cea care imbina de minune nuantele de maro, de rosu, de roz sau de portocaliu. Ne duce cu gandul la partea de sud a Europei si la Africa de Nord si ofera foarte multe posibilitati atunci cand vine vorba despre decor.

Astfel ca, se poate potrivi de minune atat unei ambiante entice, cat si unui interior mai clasic sau mai design.

Are cel mai frumos efect atat in living sau bucatarie, cat si in dormitor sau baie.

Nuanta de terracotta poate sa fie combinata cu o nuanta deschisa pentru a incalzi o atmosfera. Baia sau alta incapere din casa ti se par a fi prea albe sau prea clasice pentru gustul tau? Adauga un strop de nuanta de terracotta! Interiorul casei tale va parea astfel imediat mai calduros si mai vesel. Se poate asocia cu alb, cu bej sau cu griul deschis. Iar pentru accesoriile deco poti alege materialeele naturale precum lemnul, fibra de iuta sau ratanul.

Terracotta si nuanta de Bleu Canard- pentru un interior sic si contemporan. Daca vrei sa obtii cele mai frumoase contraste, poti combina nuanta de terracotta cu un albastru profund, pentru cel mai frumos rezultat. Gratie nuantei sale de roz, terracotta este cea care va veni cu un plus de dulceata pentru incapere si va pune cel mai bine in valoare latura eleganta a incaperii. Si va crea cea mai intimista atmosfera, calduroasa si extrem de sic.

Nuanta de terracotta si cea de galben, ca o invitatie la calatorie. Galbenul mustar nu are pereche atunci cand vine vorba despre a anima sau pune cel mai bine in valoare decorul. Iar aceasta asociere dintr galben si terracotta poate sa fie cel mai bine pusa in valoare de unele accesorii- obiecte de decor in nuante de albastru, care ne vor duce cu gandul la mare.

Daca vrei un rezultat mai etnic, ai nevoie de un degrade de nuante insorite- ocru, portocaliu sau galben.

Terracotta, alb si negru- pentru a indulci putin constrastele. Asocierea de alb si negru este indemodabila in lumea decorului. Dar, daca ti se pare lipsita de personalitate, poti adauga si nuanta de terracotta, care va indulci acest contrast pentru un decor mai tandru.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma design interior din Timisoara.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!