COVOR LAVABIL DIN BUMBAC ROSU-ALB CU DESENE 120X160 CM LORENA CANALS

745 LEI 447 LEI

COVOR LAVABIL DIN BUMBAC ROSU-ALB
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Covor lavabil din bumbac rosu/alb cu desene 120x160 cm Lorena Canals

Lorena Canals produce covoare pentru copii din anul 1990 si a fost primul producator din lume care a lansat un covor lavabil pentru camera copiilor. Astazi produsele lor sunt comercializate la nivel international iar covorul lavabil Lorena Canals este recunoscut ca fiind cel mai practic covor pentru copii de pe piata.

Covoarele din bumbac de la Lorena Canals au numeroase calitati: sunt practice, usor de combinat, placute la atingere, racoroase vara si foarte caldurose pe timpul iernii.

Cea mai importanta trasatura a lor ramane insa faptul ca pot fi spalate cu usurinta acasa, la orice masina de spalat rufe, lucru foarte util mai ales in camera copiilor. Acest concept a revolutionat industria si le-a permis celor de la Lorena Canals sa isi imbunatateasca si sa isi completeze colectia constant, inovand pe baza preferintelor clientilor care au primit produsele cu entuziasm.

Fiecare covor este confectionat manual din bumbac 100% iar acest lucru inseamna ca este unic si pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune.

Cei de la Lorena Canals sunt foarte preocupati de calitatea si nivelul de siguranta oferit de produse. Pe langa design, se implica activ si in procesul de productie si selecteaza numai bumbac de cea mai buna calitate si vopsele naturale non-toxice, fara agenti chimici de fixare a culorilor sau alte substante care pot dauna sanatatii copiilor sau pot provoca alergii. Procesul de productie este certificat ISO 9001 iar produsele in sine sunt de cea mai buna calitate, 100% sustenabile si certificate AITEX.

Livrare gratuita

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate