COPERTINE RETRACTABILE

0

COPERTINE RETRACTABILE
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de INCHIDERI TERASE

Copertine retractabile - Pentru persoanele care inca se mai intreaba de ce au nevoie de copertine retractabile acest articol va prezenta toate avantajele pe care aceste produse le ofera.


O copertina retractabilaeste ideala pentru a imbri balcoanele sau pentru a le inchide dar se poate folosi in pe terase, in curti, in interioare si in gradini si este foarte utila si in restaurante si cafenele


Copertine retractabile Bucuresti - avantajele oferite de copertine retractabile


Copertinele retractabile sunt similare cu marchizele retractabile si protejeaza contra razelor UV pentru spatii mari permitand reglarea nivelului luminos si reglarea temperaturii.


Firma Inchideri Terase ofera clientilor o gama foarte vasta de copertine retractabile. Pe langa extinderea spatiului de locuit copertinele ofera de asemenea si o foarte buna protectie contra razelor ultraviolete daunatoare. Un alt avantaj oferit de copertine retractabile este faptul ca sunt foarte usor de montat cu ajutorul unei parghii sau cu ajutorul unui flip.


Copertine retractabile Bucuresti - o gama vasta de produse


La compania noastra gasiti o gama vasta de copertine retractabile ieftine din care toti utilizatorii pot sa isi aleaga modelul dorit. Copertinele pot sa fie folosite si pentru locatii exterioare dar si pentru locatii interioare.


Sunt foarte utile pentru imbunatatirea spatiului in care se locuieste la preturi foarte rentabile, acestea oferind mult mai multa umbra si intimitate fara sa interfereze cu zonele de sedere. Se poate alege inclusiv o copertina retractabila aluminiu atunci cand se doreste cel mai inalt nivel de rezistenta.


Copertine retractabile pret - avantaje copertine retractabile


Toate modelele de copertine retractabile functioneaza atat ca parasolare exterioare ci si ca paravan pentru balcon si terasa in orice perioada a anului si in orice moment al zilei.


Nu lasati soarele puternic si nici aversele de ploaie sa va trimita in casa. Utilizand o copertina retractabila puteti sa va bucurati in permanenta de natura si veti regla totodata temperatura din casa.


Copertina retractabila Bucuresti pret - tipuri de copertine


Copertine retractabile care au bratul fix - sunt o alegere perfecta pentru balcoane si terase iar unghiul poate fi ajustat tinand cont de preferinte.


Copertine retractabile cu brate articulate - sunt perfecte in curtile interioare si pe terasele mari inclusiv pentru restaurante si cafenele.


Copertine retractabile care au caseta - acestea au rolul de a va proteja de soare. Caseta inchisa apara in acelasi timp panza si motorul si genereaza o durata mult mai mare de viata a copertinelor. De asemenea, o copertina mobila cu caseta are un sistem de autocuratirie a panzei.


Copertine retractabile - unde suntem?


Daca sunteti in cautare de copertine retractabile in Bucuresti ne veti gasi rapid dupa aceasta cautare. De asemenea, alte cautari foarte similare pentru a ne gasi sunt copertine retractabile ferestre, copertina retractabila impermeabila, copertine retractabile manuale, etc.


Dimensiunea copertinelor este de obieci de 7 m iar pentru copertine retractabile duble sau care au deschideri mai mari de 3.5m se vor monta inclusiv suporti spearati. Bratele copertinelor se monteaza pe o bara si va oferim garantia ca vom monta cea mai buna bara existenta pe piata care a fost creata de profesionistii din domeniu.


Beneficiati de cele mai des utilizate tipuri de copertina cu brate retractabile pentru care opteaza toti clientii datorita flexibilitatii din momentul amplasarii.


Copertine retractabile - Informatii suplimentare


Firma noastra va ofera si urmatoarele produse: copertine balcon, copertine retractabile, marchiza, prelata terasa, prelate transparente cu capse si bride, inchideri terase cu sticla, copertine terase, inchidere balcon cu sticla, umbrele terase, copertine mobile, copertine intrare casa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate