CHIUVETA GRANIT SCHOCK MONO D-100XS, ROSU, MONTARE PE BLAT

1784 LEI

CHIUVETA GRANIT SCHOCK ROSU, MONTARE PE BLAT
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Chiuveta granit Schock Mono D-100XS Rosu 780 x 510 mm - este solutia ideala pentru amenajarea spatiului bucatariei in mediul urban, astfel incat rezultatul final sa fie croit pe fiecare preferinta individuala.

Bucatariile compacte caracteristice mediilor cu populatie densa necesita solutii inteligente de design, care sa impuna si standarde remarcabile la nivel estetic. Iata de ce chiuveta Schock Mono D-100XS este solutia ideala. Acest model este reversibil si ofera dimensiuni practice si accesorii inovatoare ce asigura confort la utilizare, chiar si in bucatariile unde spatiul este limitat. Modelul Mono D-100XS este mic, insa perfect realizat.

Materialul de productie CRISTADURŽ ofera suprafetei catifelare pentru incantarea simturilor si facilitate la curatare. In plus fata de dimensiunile perfect integrabile in orice tip de design, optiuni flexibile de instalare permit adaptarea modelului pentru stangaci sau dreptaci si montare chiar in fata ferestrei, cu robinetul si alte accesorii fiind instalate pe partea laterala a chiuvetei.

Gama de accesorii practice, disponibile in mod optional, include un tocator adaptat perfect la dimensiunile chiuvetei - pentru ca aceasta sa se transforme intr-o suprafata practica de lucru printr-o singura miscare sau a servi pentru depozitarea vaselor fierbinti la nevoie. In acelasi timp, acest model se potriveste perfect vietii in marile orase ale lumii - cu optiuni de individualizare, precum culoarea preferata disponibila intr-o paleta diversa, care sa adauge acea nota personala bucatariei.

In doar cateva cuvinte, chiuveta Mono D-100XS imbina caracterul practic, eficienta, functionalitatea si simtul puternic estetic intr-un model ce satisface toate solicitarile impuse de viata in mediul aglomerat si dinamic al orasului. Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon, cleme si carota diamantata gaurire chiuveta Schock.

Rosu: Daca va iubiti bucataria, dar si gatitul, atunci cu siguranta sunteti acea persoana care are standarde inalte cand vine vorba despre calitate si design. Rosul aprins semi-lucios transforma chiuveta dvs. intr-o adevarata atractie vizuala in bucatarie, in timp ce declara modernitate plina de energie.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic.

Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Livrare gratuita

Garantie - 60 luni