Afla care sunt cele mai estetice alternative de incalzire a locuintei!

Cand vine vorba de confortul locuintei tale, metoda de incalzire a incaperilor este un factor esential. Este necesar sa te gandesti la toate aspectele si sa privesti problema atat dintr-un unghi practic, cat si din perspectiva estetica. Ideal este sa recurgi la metoda cea mai potrivita nevoilor tale. Daca spatiul iti permite mai mult decat montarea unei variante de incalzire prin pardoseala, ai la dispozitie foarte multe articole care vor aduce un plus de valoare estetica fiecarei incaperi.

Semineu electric

Indiferent daca recurgi la incalzirea pe lemne, electrica sau cea pe gaz, produsele alese nu trebuie sa faca nota discordanta cu tipul de amenajare a incaperii la care ai recurs. Pana la urma, confortul real trebuie sa satisfaca si simtul estetic, astfel incat "acasa" sa poata fi in sfarsit cel mai primitor si calduros loc pentru tine si familia ta.

Iata care sunt cele mai estetice alternative de incalzire a locuintei tale:

Semineul electric

Daca nu ai un spatiu tocmai adecvat montarii unui semineu clasic, dar iti doresti foarte mult o astfel de instalatie, exista multe alternative deosebite pentru tine. Poti gasi un semineu electric aici care sa se potriveasca perfect stilului in care ti-ai amenajat sufrageria, spre exemplu. De altfel, Gaftos.ro iti pune la dispozitie seminee electrice care redau perfect arderea lemnului, ceea ce va fi un mare avantaj pentru confortul tau psihic. Atat sunetul, cat si imaginea flacarilor te poate relaxa complet chiar si in cele mai stresante zile.

Soba de teracota

Poate ca pentru amenajarea locuintei tale te-ai inspirat foarte mult din viata rurala, iar rusticul primeaza cel putin intr-o singura incapere. Alegerea cea mai potrivita in acest caz ar fi o soba de teracota. Exista zeci de modele extrem de atragatoare ce vor fi un detaliu decorativ minunat indiferent de tipul incaperii in care le montezi. Pe langa asta, soba de teracota incalzeste o camera intr-un mod aparte. Daca ti-ai petrecut copilaria si la sat, poate fi chiar redundant de mentionat ca te poate transpune cu usurinta in acele vremuri placute in care degetele inghetate ti se potoleau doar pe placile fierbinti de teracota.

Caloriferul decorativ

Un stil de amenajare modern ori minimalist necesita o categorie de produse ceva mai diferite. In acest caz, caloriferul ii gaseste locul de drept in casa ta. Uita, insa, de banalitatea caloriferelor simple, albe. Cauta sa te raportezi culorilor sau formelor care primeaza in incapere si opteaza pentru un calorifer decorativ specific fiecarui spatiu. Daca ai o sufragerie care suporta o pata de culoare, poti alege un calorifer decorativ care intruchipeaza un tablou celebru sau o bucata de marmura neagra. Acestea sunt doar doua exemple, dar variantele care te asteapta in magazinele de specialitate sunt nenumarate.

Asadar, incalzirea locuintei nu ocupa un loc esential doar in categoria nevoilor primare ale confortului, ci este si o oportunitate de perfectionare estetica a locuintei tale. Gandeste fiecare spatiu al caminului astfel incat alternativa la care recurgi pentru incalzire sa se potriveasca si nevoilor ambientale pe care le prezinta aceste incaperi.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

SCOALA DE DESEN - ANDRAS SZUNYOGHY

Pret: 119,00 LEI 113,05 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!