Canapelele in stil scandinav - potrivite in aproape orice stil de amenajare

Cum foarte multi dintre noi ne petrecem mult timp in living, canapeaua a devenit o piesa esentiala in amenajarea acestui spatiu. Daca este sa fim corecti, aceasta a fost dintotdeauna elementul central al sufrageriei, indiferent de stilul acesteia din urma.

Din pacate, foarte multi romani folosesc canapelele din living pe post de pat, mai ales atunci cand acestea sunt extensibile. Insa, pentru un living modern, al carui scop este clar delimitat, canapeaua trebuie sa-si pastreze simplitatea si sa fie selectata astfel incat sa asigure relaxarea necesara.

Amenajare cu canapele stil scandinav

Cei ce doresc sa-si amenajeze livingul cu bun gust, astfel incat sa se bucure de nenumarate momente placute alaturi de cei dragi, trebuie sa-si indrepte atentia catre modelele splendide de canapele in stil scandinav, piese de mobilier ce se remarca prin eleganta, linii drepte, confort sporit si, desigur, functionalitate.

De ce este necesar sa alegem cu grija canapelele pentru living

Amenajarea spatiului central al locuintei in stil scandinav se realizeaza treptat, caci piesele de mobilier trebuie alese cu mare grija. In prima faza le vom alege pe cele mai importante - canapeaua scandinava, mobila pe care se va aseza televizorul, fotoliile si o mica masuta de cafea. Treptat, in functie de formele, culorile si incadrarea acestor elemente, le vom putea alege si pe cele aditionale, cum ar fi lampadarele, scaunele decorative sau rafturile de perete.

Atunci cand nu ne permitem sa cumparam deodata toate aceste piese, trebuie cumva sa distragem atentia de la aceste lipsuri. Putem face acest lucru daca optam pentru o canapea moderna, extraordinar de frumoasa ca forma, intr-o nuanta impresionanta. Putem atrage atentia asupra acesteia chiar si atunci cand dispune de un living complet mobilat, caci acesta este primul element pe care cei care ne calca pragul casei il vor vedea. O prima impresie conteaza foarte mult, stim cu totii asta.

Trecand peste aspectele de ordin estetic, ne indreptam atentia si catre cele de ordin practic si functional, acestea fiind doua dintre cele mai importante caracteristici ale stilului nordic. Facand parte din momentele noastre de relaxare, canapeaua trebuie sa fie neaparat comoda. Degeaba va atrage toate privire din punct de vedere estetic, daca utilizarea acesteia va lasa de dorit. Atunci cand, dupa o zi grea de lucru, ne intoarcem istoviti in confortul casei, primul lucru pe care il vom face va fi sa ne aruncam pe canapea, pentru a ne trage sufletul pret de cateva minute. In mod cert, materialul si structura canapelei scandinave vor fi atat de apreciate in astfel de momente. In plus, comoditatea si gradul de relaxare pe care aceasta piesa de mobilier ni le ofera vor fi mult apreciate si de musafirii pe care ii vom invita sa serveasca alaturi de noi o cafea aromata sau o prajitura delicioasa.

Cum sa investim corect intr-o canapea scandinava

Este greu, dar nu imposibil, sa descoperim o canapea care sa fie atat frumoasa, cat si confortabila. De departe, canapelele in stil scandinav inglobeaza perfect aceste caracteristici, la un pret corect.

Desigur, exista numeroase persoane care vor afirma ca modelele de canapele in stil scandinav au preturi piperate. Insa, daca este sa punem in balanta si confortul oferit, calitatea materialelor si, implicit, durata mare de viata a acestor modele, orice canapea moderna in stil nordic va fi o investitie profitabila.

Important! In selectarea canapelelor in stil scandinav, un factor decisiv este firma de la care se doreste cumpararea. Inainte de a lua decizia finala, este recomandat sa ne informam bine asupra calitatii oferite de aceasta, precum si asupra serviciilor pe care le ofera. De regula, o firma ce comercializeaza astfel de produse va pune la dispozitia clientilor sai si servicii gratuite de consiliere, ajutandu-i sa ia deciziile corecte.

NoRDA - canapele scandinave functionale, comode si elegante

Cu o gama impresionanta de canapele scandinave deosebite si impecabil finisate, firma NoRDA reuseste sa satisfaca pe deplin exigentele clientilor sai. Canapelele de living regasite pe site au un design impecabil, iar materialele naturale si talentul celor ce au contribuit la realizarea lor nu pot fi trecute deloc cu vederea. Simple sau pe colt, aceste canapele moderne vor oferi spatiului un aer deosebit de primitor, cald si intim, atmosfera de dorit in orice camera a locuintei.

Pe langa canapele in stil scandinav, NoRDA pune la dispozitie si alte piese de mobilier, precum si decoratiuni, corpuri de iluminat deosebite si alte produse necesare locuintelor cu personalitate. In cazul in care se intampina dificultati in selectarea produselor sau se doresc sfaturi privind amenajarea, tot NoRDA este solutia.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!