Cada freestanding sau cabina de dus Radaway? Ce sa alegi pentru confortul familiei

Odata ce te-ai hotarat ca vrei o cada, te vei confrunta cu o alegere cheie, deoarece va trebui sa alegi un model incorporat sau o cada freestanding.

O cada de baie selectata corespunzator, poate da baii un finisaj perfect, decorativ. Pentru a face acest lucru, trebuie sa tii cont de stilul baii, de dimensiunea acesteia, precum si de preferintele familiei. Daca ai decis impreuna cu familia ca este mai bine sa instalati o cada, atunci ar trebuie sa iei in considerare care dintre modele se va potrivi mai bine baii tale, si anume o cada freestanding sau una incorporata?

Cada freestanding sau cabina de dus Radaway

Cu un management rezonabil si, pentru a fi pe deplin multumiti, poti realiza o combinatie reusita intre o cada si un dus, si acest lucru nu numai ca va multumi intreaga familie, dar va dura si timp de multi ani. In plus, dusul este supus fluctuatiilor sezoniere. Din aprilie pana la sfarsitul verii, nu sunt prea multi oameni care vor sa faca baie in cada, preferand dusul. Pe timpul iernii, marea majoritate a oamenilor, prefera baia fierbinte in care sa se scalde. Pentru o baie cat mai confortabila, ar trebui sa dai preferinta cazii freestanding. Acesta este un model compact, care este potrivita a fi montata insular. Daca baia permite, poti instala intr-un colt al baii si o cabina de dus Radaway.

Cum se instaleaza o cada freestanding la dimensiunea baii?

Diferitele dimensiuni si forme ale cazilor incorporate fac posibila montarea lor pe un perete din baie. Exceptie fac baile foarte mici cu o suprafata care nu depaseste 4x2, si carora li se recomanda sa fie dotate cu o cabina de dus Radaway. Aceasta selectie clasica este inca foarte populara datorita versatilitatii sale. Prezenta modelelor de cazi freestanding (dreptunghiulare, ovale, unghiulare, asimetrice), adaptate diferitelor forme ale interiorului, permit alegerea perfecta a unei cazi de baie si, astfel, utilizarea maxima si ergonomica a spatiului.

Instalarea unei cazi iti permite, de asemenea, sa aranjezi rafturi suplimentare pentru produse cosmetice, prosoape etc. Datorita acestor obiecte sanitare moderne vei avea posibilitatea de a asambla o cabina de dus si astfel, vei extinde utilitatea baii cu functia de dus.

Cabina de dus Radaway

Cabina de dus Radaway devine din ce in ce mai populara astazi. Este destul de usor de instalat si nu ocupa mult spatiu. Pentru a face alegerea corecta si pentru a cumpara o cabina de dus de calitate, trebuie sa acorzi o atentie speciala recomandarilor specialistilor.

Cabina de dus Radaway este o constructie inchisa. Exista doi dintre cei patru pereti care restrictioneaza apa care curge de la dus - acestia sunt peretii baii, precum si doi pereti din sticla, apartinand cabinei de dus. In plus, nu exista o parte superioara a cabinei, aceasta fiind complet descoperita. Caracteristicile de design determina specificul operational al cabinei de dus, care la randul sau afecteaza aspectele pozitive si negative ale acestui confort. Exista avantaje semnificative ale acestei caracteristici sanitare, si in primul rand, simplitatea designului, precum si faptul ca barbatii prefera mai mult cabina de dus, comparativ cu femeile care prefera cada de baie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!