Mobila la comanda - 5 avantaje de care te poti bucura

Mobila la comanda este o varianta importanta pentru care opteaza tot mai multe persoane in ultimii ani, gratie beneficiilor pe care le ofera. Daca te-ai hotarat sa iti amenajezi locuinta si inca nu stii pe ce varianta de mobilier sa mizezi, iti prezentam in continuare cinci motive pentru care ar trebui sa alegi piesele personalizate.

Mobila la comanda

1. Mobila la comanda iti optimizeaza spatiul

Cel mai bun mobilier este cel care iti pune in valoare locuinta, asa ca nu ar trebui sa stai pe ganduri daca sa cumperi piese in serie ori la comanda. Indiferent ca ai nevoie de mobila pentru bucatarie, living sau dormitor, o poti personaliza dupa spatiul pe care il ai. Astfel poti optimiza fiecare colt si centimetru in favoarea ta. De aceea este important sa iei totul in calcul de la inceput si sa te consulti si cu echipa de mesteri ori consultanti a unui magazin de bricolaj pentru a pune la punct toate detaliile. Masuratorile corecte sunt prima regula pe care trebuie sa o bifezi inainte de a da comanda de mobilier.

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza la serviciul de proiectare mobilier al MAM Bricolaj. Stii din start ce buget sa aloci pentru proiect si, in plus, primesti si consultanta in alegerea materialelor si a produselor necesare.

2. Mobila la comanda este in armonie cu celelalte piese din casa

Daca iti doresti sa completezi mobilierul dintr-o incapere ori vrei un design uniform in toata locuinta, atunci cu siguranta trebuie sa alegi mobila la comanda. Altfel cu greu vei gasi in comert o piesa care sa se potriveasca cu restul pieselor pe care le ai. Nu este usor sa gasesti un model care sa aiba nuanta perfecta si dimensiunile potrivite. De ce sa pierzi timpul in zadar cand poti sa personalizezi mobilierul dupa nevoile si preferintele tale?

3. Mobilierul la comanda poate fi personalizat cu stil

Cum te simti la finalul unei zile, dupa ce ai alergat prin mai multe magazine de mobilier si nu ai gasit ceea ce iti doresti? Fie ai gasit un model pe placul tau, dar nu se potriveste in spatiul de care dispui, fie are dimensiunile necesare, dar nu te incanta designul. Cu ajutorul mobilei la comanda scapi de aceste dileme fiindca iti permite sa alegi totul de la A la Z. Poti sa planifici in detaliu forma, materialul si nuanta mobilierului de bucatarie, sufragerie, dormitor ori hol.

4. Cu mobila la comanda obtii piese unicat

Nu-i asa ca visezi sa te bucuri doar tu de un anumit model de mobilier, fara sa mai auzi in jurul tau ca il au si altii? Mobila la comanda te ajuta sa proiectezi piese unice, care iti reflecta personalitatea si se pliaza pe stilul tau de viata.

5. Mobila la comanda este de calitate superioara

Fie ca vrei mobila la comanda pentru bucatarie, dormitor ori sufragerie, ai posibilitatea sa alegi cele mai bune materiale de pe piata, astfel incat sa arate ca noi cat mai multi ani la rand. De ce sa stai cu sufletul indoit ca piesele in serie pentru care ai optat nu par de calitate, cand poti sa hotarasti in avans fiecare componenta?

MDF-ul si lemnul sunt mai calitative decat PAL-ul, dar si mai scumpe, asa ca trebuie sa stabilesti de la inceput bugetul de care dispui. O cale de mijloc prietenoasa cu buzunarul tau este sa alegi o combinatie intre MDF si PAL. Spre exemplu, fronturile mobilei sa fie din MDF, iar interiorul din PAL. Pe langa faptul ca poti alege tipul de material, ai ocazia sa selectezi si tipul de feronerie si accesorii pentru mobila. Astfel te asiguri ca rezultatul final chiar este unul cu care sa te mandresti.

In magazinele de profil nu este usor sa gasesti un model care sa se plieze pe nevoile spatiului tau ori pe preferintele tale in materie de design. Asadar, mobila la comanda este solutia salvatoare de care ai nevoie in proiectul tau de amenajare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!