5 piese de mobilier si decoratiuni care nu trebuie sa lipseasca dintr-un living vintage

Daca iti place mult stilul de amenajare vintage, trebuie sa stii ca este nevoie de putina munca pentru a ajunge la rezultate satisfacatoare. In cazul in care ai cunostinte de design interior, cu siguranta stii cat de importante sunt piesele de mobilier si decoratiunile in conturarea acestui tip de amenajare. Daca si tu cauti cele mai potrivite piese de mobilier si decoratiuni pentru un living vintage, citeste in continuare articolul. Afla de aici ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o sufragerie vintage.

Mobila living vintage

Iata care sunt corpurile de mobilier si ornamentele ideale pentru un stil vintage in propriul living:

  • Masa de dining si scaune din lemn masiv

    Daca ai o familie numeroasa sau daca iti place sa primesti musafiri pe care sa-i asezi la masa, ai nevoie de o masa de dining de mari dimensiuni. Este recomandat sa iti indrepti atentia catre una realizata din lemn masiv, care sa fie durabila, rezistenta si foarte eleganta.

    Nu doar masa este importanta atunci cand vine vorba despre acest tip de mobilier, ci si scaunele aferente. Astfel, este ideal sa alegi scaune realizate intr-un mod aparte, cu detalii surprinzatoare, specifice vremurilor de demult. Si acestea trebuie sa fie din lemn masiv, astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu stilul mesei.

  • Biblioteca

    Stilul vintage presupune biblioteci mari, impunatoare, realizate intr-un mod cat mai rafinat, elegant, care te duce cu gandul la lux si opulenta. Este de preferat sa alegi o biblioteca intr-o nuanta frumoasa de bej sau de alb, astfel incat sa ofere acea atmosfera specifica.

    In interiorul acesteia pot fi amplasate carti vechi, de istorie, romane de dragoste sau carti de poezii. Este perfecta, mai ales, pentru cei care detin colectii de carti.

  • Amenajare living vintage
  • Vitrina

    Stilul vintage cuprinde si vitrine cu aspect vintage. In acestea sunt asezate, de regula, seturi de farfurii si pahare, realizate cu multa dibacie si intr-un mod cat mai original si creativ. La fel de bine pot fi depozitate obiecte de arta sau suveniruri adunate din toate colturile lumii.

    Daca te incanta ideea de a avea o astfel de vitrina in sufragerie, vezi oferta de mobilier din lemn masiv pentru living de la Moldwood, unde gasesti astfel de piese deosebite. Modelele sunt exceptionale si pot aduce un plus de personalitate sufrageriilor de astazi.

  • Sfesnic

    Din cadrul acestui tip de amenajare nu trebuie sa lipseasca sfesnicul de pe masa de dining. Acesta trebuie sa fie realizat din fier forjat, sa aiba mai multe brate si sa cuprinda lumanari lungi, albe. Suportul trebuie sa fie negru sau auriu, pentru un plus de stil.

    Este de preferat ca lumanarile sa fie parfumate, astfel incat atmosfera sa fie una de poveste, in momentul in care acestea sunt aprinse.

  • Covor tesut

    Pentru a completa designul, ai nevoie de un covor tesut, astfel incat stilul vintage sa fie cat mai prezent in incapere. Renunta la covoarele moderne foarte pufoase si cu imprimeuri abstracte si alege un covor tesut in mai multe nuante, pe care sa-l pozitionezi chiar in mijlocul camerei.

In cele din urma, ia in calcul toate produsele prezentate mai sus si incepe decorarea. Te vei simti minunat atunci cand vei ajunge la final. Nu uita sa-ti iei si un pahar de vin langa o carte si o lumanare aprinsa!

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

BATERIE BUCATARIE GROHE SWIFT, CROM

Pret: 499,99 LEI 259,99 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!