SISTEM HOME CINEMA 5.1 CU BLU-RAY SAMSUNG HT-J5150, NEGRU

1299,99 LEI 963,01 LEI

SISTEM HOME CINEMA 5.1 CU BLU-RAY SAMSUNG
Distribuie pe Facebook

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vandut de EMAG

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150, Negru

Bas puternic, pentru o imbunatatire majora de sunet
Modelul Samsung HES J5100 este proiectat sa livreze un bas mai adanc si mai bogat. Vibratiile radiaza prin sistem, pentru a va asigura ca toate notele sunt reproduse in mod fidel. Bucurati-va de un sunet puternic, ce va va face sa simtiti ca sunteti la cinematograf.

Sunet transcendent cu Crystal Amp Pro
Modelul Samsung HES J5100 pretuieste caracteristicile audio la fel de mult ca pe cele vizuale. Dispozitivul HES J5100 utilizeaza tehnologia unica Crystal Amp Pro, care imbunatateste dramatic calitatea sunetului, prin feedbackul sau cu mai multe variabile ale semnalelor sonore, depasind sunetul obisnuit al sistemelor tipice.

Echilibrati sunetul asa cum doriti
Personalizati-va caracteristicile audio cu setarile de egalizare a sunetului pentru utilizatori, accesibile pe ecranul TV principal. Puteti ajusta direct nivelurile fiecarei benzi de frecventa, pentru a se potrivi perfect momentului sau gusturilor dvs.

Urmariti programe TV instantaneu, cu sunet surround
Folosind caracteristica TV Sound On, va puteti bucura de toate serialele preferate si de sunet surround de inalta calitate, cu o singura apasare de buton. Doar apasati tasta de pe telecomanda pentru a activa instantaneu difuzoarele puternice home theater ale modelului Samsung J5100.

Livrare gratuita

Garantie - 24 luni