Top 5 produse pe care toata lumea le are pe terasa, dar nu stiu cum sa le puna in valoare

Daca locuiesti la casa, atunci cu siguranta ti-ai dori ca gradina si terasa ta sa fie mici oaze de liniste si relaxare. Este foarte important sa amenajezi ca la carte atat interiorul, cat si exteriorul casei, pentru a gasi confort si o stare de bine in orice colt al caminului.

produse pe care toata lumea le are pe terasa

De aceea, trebuie sa stii cum sa iti pui in valoare fiecare piesa de mobilier sau decorativa de pe terasa, astfel incat sa te bucuri nu doar de confort, ci si de un mediu relaxant si placut din punct de vedere estetic. Un astfel de loc trebuie sa fie realizat ca la carte, astfel incat sa nu-ti lipseasca absolut nimic in momentele pe care le petreci aici.

Iata cum poti scoate in evidenta cele mai comune elemente ale terasei tale:

Parchet sau gresie

Pentru podeaua terasei, parchetul si gresia sunt unele dintre cele mai comune alegeri pe care le poti face. Totusi, majoritatea oamenilor nu acorda prea mare importanta modelului ales si isi bazeaza alegerea doar pe pretul mai avantajos. De aceea, de obicei, pentru terasa sunt alese cele mai simple si terne modele, care nu starnesc nicio reactie in privitor.

In acest caz, o solutie buna ar fi alegerea unui tip de gresie sau faianta cu modele inedite, de la forme geometrice ce se repeta la nesfarsit, pentru terasele amenajate intr-un stil modern, la cele cu arabescuri sau modele florale stilizate, pentru terasele cu un aer oriental sau rustic.

Aplica

Chiar daca in prezent este la moda iluminarea teraselor si a spatiilor exterioare cu ajutorul unor veioze sau lampadare, este foarte important ca pe terasa casei tale sa se regaseasca si o aplica, care sa lumineze ca la carte zona.

Acestea sunt extrem de versatile in ceea ce priveste alcatuirea unui design de efect, deoarece sunt mici si pot fi amplasate astfel incat sa descrie diferite forme: cercuri, ovale sau diagonale. O astfel de optiune de iluminare nu numai ca va atrage imediat atentia invitatilor, dar este si mai avantajoasa pentru tine, in ceea ce priveste costurile de achizitie. Asadar, intereseaza-te cu privire la cele mai bune aplice de la magazinele specializate, precum Ledel.ro, care sa fie durabile, moderne si foarte versatile.

produse pe care toata lumea le are pe terasa

Canapea

Este foarte important sa ai in vedere achizitionarea unei canapele confortabile, cu perne moi si eventual din piele ecologica, care sa fie cat mai rezistenta si calitativa. Terasa casei trebuie sa reprezinte un loc relaxant, in care sa te simti suficient de comod incat sa te poti incarca cu forte proaspete de munca.

Atunci cand alegi un model, nu uita, insa, sa iei in considerare cum va arata acesta in ansamblul terasei tale. Daca ai optat pentru un tip de gresie sau parchet cu modele incarcate, canapeaua trebuie sa fie una iuni, intr-o nuanta neutra, care sa se completeze bine cu podeaua.

Daca, in schimb, ai ales un model clasic de gresie sau parchet, atunci canapeaua trebuie sa devina punctul de atractie vizual al terasei. Pastreaza aceeasi gama cromatica sau opteaza pentru una contrastanta, insa alege o canapea cu model: floral, geometric sau abstract, alegerea este numai a ta.

Masa de cafea

Bineinteles, de langa canapea nu poate lipsi si o masuta de cafea pentru depozitarea unui pahar cu suc, cu vin sau a cateva fructe, pe care sa le mananci in timp ce te relaxezi pe terasa. De aceea, este bine sa ai in vedere si achizitionarea unei mese de cafea, care sa fie de calitate superioara si destul de incapatoare.

Nu alege, insa, un model robust sau prea mare, deoarece acesta nu va arata bine langa canapeaua aleasa. Orienteaza-te spre culori neutre, precum argintiu, auriu sau negru mat, in functie de cromatica dominanta in acest spatiu. Nu uita, masuta de cafea nu trebuie sa iasa in evidenta, ci trebuie sa para integrata natural in ansamblul terasei si sa completeze bine spatiul.

Ghirlanda cu lumini

Ghirlandele cu lumini care sunt agatate dintr-o parte in alta a terasei pot induce o atmosfera foarte linistitoare, calda si frumoasa. Daca terasa ta se indreapta spre stilul rustic, atunci acestea sunt un element decorativ care vor aduce un strop de magie la tine pe terasa. Exista o multime de variante de ghirlande cu lumini pe piata, asa ca ai de unde alege, atat timp cat aceasta se potriveste cu stilul in care ai amenajat acest spatiu.

In cele din urma, este foarte important sa iei in considerare toate produsele prezentate mai sus, pentru a te bucura de o terasa extraordinara, care sa te incante zi de zi!

Sursa foto: Pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

FANTANA DE INTERIOR FENG SHUI MONOLOG

Pret: 1094,80 LEI 920,00 LEI

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!