piatraonline.ro/blackfriday si in showroom-ul din Aleea Teisani 137A." />

"Gata cu asteptarea": PIATRAONLINE a lansat campania de Black Friday

PIATRAONLINE a lansat campania de Black Friday 2021 online si offline pe piatraonline.ro/blackfriday si in showroom-ul din Aleea Teisani 137A. In acest an, business-ul vine cu un nou concept si o perioada mult mai mare de timp dedicata reducerilo: 12 - 19 noiembrie.

Black Friday Piatraonline 2021

8 zile de pana la 50% reduceri

In acest an, am ales iti oferim mult mai mult timp sa-ti gasesti produsele potrivite pentru proiectul tau de amenajare. Sa te informezi cu privire la intretinerea pietrei naturale si la serviciile de montaj. Un pachet #allinclusive.

Conceptul din acest an al campaniei de Black Friday este "Gata cu asteptarea!". A fost un an dificil pentru toti, fiecare dintre noi si-a mutat planurile, ideile si creativitatea pe locul doi sau pe locul "la un moment dat intr-o zi". Petrecem mai mult timp acasa si in casa, asa ca nu mai este timp de amanat.

"Intr-o zi candva" devine "acum e cel mai bun moment". Fara idei ramase sau planuri nerealizate. Fara schite neterminate sau visuri neimplinite.

Asteptarea a luat sfarsit. Proiectul tau incepe acum.

BLACK FRIDAY la PIATRAONLINE.

Prima editie desfasurata pe mai multe zile.

12-19 noiembrie.

Black Friday Piatraonline 2021

Doar o data pe an iti decorezi casa si gradina cu preturi atat de mici. Comanda online sau vino in showroom-ul din Aleea Teisani 137A. Solicita servicii de consiliere personalizata pentru propria amenajare.

Idei, planuri, proiecte. Ai tot zis. Ca schimbi casa, ca schimbi masa, ca peretii din birou te plictisesc. De Black Friday, du-ti ideile de amenajare mai departe si construieste-ti casa asa cum ti-o imaginezi.

Decoreaza. Amenajeaza. Construieste. Ai timp. Este prima editie desfasurata pe mai multe zile. Avem stocuri masive, discounturi grele si editii limitate.

"Campania Black Friday de anul acesta are un motto-ul simplu - Apuca-te de treaba! si reprezinta cel mai firesc indemn pentru clientii nostri, carora dorim sa le insuflam increderea ca in oferta PIATRAONLINE gasesc produsele potrivite planurilor lor, la cele mai atractive preturi. Astfel, intreg potentialul de imaginatie si idei creative puse o vreme pe hold va fi din nou stimulat si va putea fi pus in practica, depasind stadiul indepartat, de proiect. In acest an, tendintele sunt foarte diferite. Daca in urma cu trei ani, vanzarile principale in aceasta perioada erau in offline, anul trecut ne-a aratat ca ne indreptam catre digitalizare. Procentul comenzilor in online a crescut simtitor, iar in acest an ne asteptam sa creasca si mai mult. De asemenea, ne asteptam ca principalele vanzari pentru produsele din zona DIY si post montaj, adica intretinere, curatare si impermeabilizare. Mai mult decat atat, clientii nostri aleg din ce in ce mai des negru, nuanta care nu intra prea mult in preferintele romanilor acum doi ani. Negru este o nuanta moderna, pentru ca iti permite un infinit de variante de mix & match", a mentionat Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Black Friday Piatraonline 2021

De ce sa alegem piatra?

Piatra naturala este una dintre cele mai apreciate si rezistente materiale destinate amenajarilor interior. Produsul a carei calitate este dovedita in timp.

Mai mult decat atat, este un bun conductor termic, asa ca alocarea sumei mai mari pentru amenajare va fi amortizata prin costuri mai mici pentru energie si caldura. Cand vorbim despre partea estetica, piatra naturala este o optiune care nu se demodeaza, indiferent de locul unde alegi sa o aplici. In plus, este foarte rezistenta la socurile mecanice, la zgarieturi si pete. Fiecare proiect este important pentru echipa PIATRAONLINE, la fel si dorinta de a evolua si de a ne dezvolta constant pentru a oferi cele mai bune servicii.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania. De peste 13 ani, compania selecteaza si importa cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii pentru a-i ajuta pe iubitorii de frumos sa transforme viziunea in realitate. Din acest motiv, business-ul se identifica drept un #generatordeinspirattie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter

Articole recomandate

Produse recomandate

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!