Newsletter  

Decoratiuni

TABLOU MODERN FASHION - LADY IN RED

Pret 65,00 RON (TVA inclus) *

De la E-BRAND DEVELOPMENT SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei

Caracteristici - TABLOU MODERN FASHION - LADY IN RED

Dimensiuni - 40x40 cm


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - TABLOU MODERN FASHION - LADY IN RED

Tablou canvas 40x40cm
Lucrarea consta in imprimarea unei imagini de inalte rezolutii pe panza canvas, panza asemanatoare celei folosite pentru pictura, de o calitate foarte buna tratata la suprafata cu o compozitie care ajuta ca imaginile sa poata fi redate pana la cele mai mici detalii.
Inramarea se realizeaza pe un cadru de lemn brad tratat si uscat (sasiu), de 20 mm grosime. Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza acoperind integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara.
Tabloul astfel creat este ambalat si sigilat cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. Livrat printr-un serviciu de curierat rapid, tabloul comandat il primiti gata pentru a fi atarnat pe perete, avand in pachet agatatorile necesare prinderii.
Pentru alte dimensiuni sau detalii nu ezitati sa ne contactati. www.magazintablouri.ro


Cuvinte cheie: obiecte decorative, tablouri, picturi, tablou modern, tablou canvas