Newsletter  

Decoratiuni

SET TABLOURI CANVAS CU LALELE ROSII

Pret 140,00 RON (TVA inclus) *

De la E-BRAND DEVELOPMENT SRL - Bucuresti

» Informatii complete firma

» Toate produsele firmei


* Pretul sau celelalte informatii despre oferta sunt introduse de catre furnizor. MobilaSiDecoratiuni.ro nu modifica aceste informatii. Pentru orice lamuriri suplimentare contactati furnizorul!

Descriere - SET TABLOURI CANVAS CU LALELE ROSII

Tablouri canvas set: 3 tablouri canvas avand urmatoarele dimensiuni:
20x20cm -2 panouri
50x50cm -1 panou
Lucrarea consta in imprimarea unei imagini de inalte rezolutii pe panza canvas, panza asemanatoare celei folosite pentru pictura, de o calitate foarte buna tratata la suprafata cu o compozitie care ajuta ca imaginile sa poata fi redate pana la cele mai mici detalii. Inramarea se realizeaza pe un cadru de lemn brad tratat si uscat (sasiu), de 20 mm grosime.
Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza acoperind integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara. Tablourile astfel create sunt ambalate si sigilate cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. Livrat printr-un serviciu de curierat rapid, setul comandat il primiti gata pentru a fi atarnat pe perete, avand in pachet agatatorile necesare prinderii.

Din aceeasi categorie cu SET TABLOURI CANVAS CU LALELE ROSII


Cuvinte cheie: obiecte decorative, tablouri, picturi, set tablouri canvas